Pages

Friends

Followers

Sunday, April 18, 2010

tido awal..tido lambat

sejak sekarang2 ni saya dah boleh tido awal..pukol 12 malam dah boleh tido..awal ke kalau pukol 12 tu?bagi saya pukol 12 tu masih terlalu awal untuk tido..tak bujang tido awal2..lagi-lagi kalau hujung minggu..konon..heh..



bila berterusan tido lambat mula la kak wat (jerawat) naik berbintat-bintat kt muke..area yang paling digemari oleh kak wat adalah kat dagu yang x bape nak runcing neh..macam di baja-baja suburnye..huhu..



sebelum ni rasa nak memberontak bila en berg suh tido awal..bukan sebab x nak..tapi x nak tutup2 gak mate selagi jam x pukul 2,3,...



kadang2 xleh tido awal sebab minum nescafe..semenjak lepas aku minum kopi yang agak seterong kat black canyon aritu, minum indocafe di waktu malam sudah x memberi kesan ape2 kat aku..still boleh tido pada pukul 12..hebat..



skarang kol 12 lebih..tapi tengahari punye..aku rasa ngantuk gak..asalkan kol 12..x kire malam ke..tengahari ke..konpem boleh tido..jom tidoo!!!:p

5 borak-borak:

fabulous.farah said...

heh..asalan nak tdo siang rupenyeeeeeeeee

Madi @ Aed said...

a ah...haaaaa

Halmey @ Berg said...

dah2..g tido!!!

Madi @ Aed said...

x mau!!!!!

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.