Pages

Friends

Followers

Wednesday, February 21, 2018

my remedy



Lawak mcm ni di pagi hari pun sudah cukup menghiburkan hati kawe..

posted from Bloggeroid

Monday, January 29, 2018

Kadang

Kadang2..tak ada sape pun boleh back up kita..boleh cover kita.. Boleh tutup aib kita.. Selain kita sendiri.. Waktu itu lah kau rasa kau keseorangan

posted from Bloggeroid

Tuesday, October 24, 2017

Birthday beliau 14102017 part 2

Pagi tu tanya husband perut dh ok ke belum.. Husband ckp ok sket.. So kitorang g cari breakfast kt area Pantai Bagan Lalang..


Area luar chalet












Lepas makan.. Terus lepak2 tepi pantai..rayyan excited main air.. Maknye malas nk berbasah2..amik angin tepi pantai je lah..











Pukul 11 kitorang balik chalet.. Siap2 nk check out.. Pukul 12.30 kluar and check out.. Selamat la x datang hari sabtu.. On da way balik, jalan nak ke pantai Bagan lalang tu jemmmm sangattt.. Memang tabah la orang2 yang suke jalan2 tu ye.. Kami balik dgn amann.. Sampai umh, smyg zoho, terus pengsan.. Sambung tido kt umh.. Heheh

posted from Bloggeroid

Sunday, October 22, 2017

birthday beliau 14102017 part 1

Aku ni jenis x pandai wat surprise..hadiah birthday dh terbagi awal..sambil2 nak rehatkan minda, ajak la laki aku g sambut kat pantai..paling dekat dan paling jimat sket bajet..kitorang pegi Pantai Bagan Lalang la..
Kitorang pegi hari jumaat malam.. Sebab dh tau dh kalau pegi hari sabtu konpem ramai orang.. Tdo dekat Chalet Desa Bagan.. Ok la jugak chalet tu.. Ada dua katil queen.. Aircond.. Ade heater utk mandi.. Tuala sedia.. Sejadah ada.. TV ada cuma channel je x brape nk ada.. Tp mcm x kisah sangat TV tu sbb x tgk pun..

Malam tu.. Lps check in chalet.. Kitorang g mkn kt kedai seafood.. Wajib order pepahat..pastu order la jugak siakap ngan udang tepung.. Pastu order lagi satey ngan otak2..makan sampai senak.. Laki aku sampai kena gastrik sebab mkn byk sangat.. Sabo je lah..









So..lepas makan.. Kitorang terus balik chalet.. Sebab perut masing2 dh rasa senak dan mengantuk.. Tdo dalam kekenyangan.. Tapi orang yang sambut birthday plak x dpt tdo lena sebab gastrik.. Kesian.. Mujur la x teruk sangat sampai kene pegi hospital ke.. Nak happy2 jadi tragedi plak.. Huhu

posted from Bloggeroid

Sunday, September 17, 2017

Berat nanang

Rs nak diet balik.. Husband buat atkins turun 5kg dlm masa 2 mgg.. Sejak keguguran tahun lepas.. Berat aku naik dr 58kg ke 63kg.. Sebab fedap sgt berat naik.. Aku x control sgt mkn dan naik lagi jd 68kg.. Sekarang dh trn sket jd 66kg sbb x minum manis tapi 2kg je? Mula2 rs mls nk diet atkins ni.. Nk ikut diet kalori tp x pndai plak nk kira kalori setiap kali mkn..


Baju ni rs sendat kt lengan


Ni masa adik ipar bertunang.. Pakai plak baju jenis peplum.. Bertambah2 kembang nampak.. Muka x boleh nak cakap.. Tenggelam dagu runcing mak 😭

Semalam baru start diet..tapi x tau la akan berdisiplin ke tak..cuba la dulu..

posted from Bloggeroid

Thursday, September 14, 2017

Testing

Testing


posted from Bloggeroid