Pages

Friends

Followers

Friday, April 25, 2014

depan rumah





sejak-sejak pindah rumah sewa atas tanah ni..rasa best la jugak..senang nk angkut barang tu penting..hehe..buah pelam pn banyak..pokok mangga depan rumah sewa ni byk betul buahnye..sedapnye wat colekkk~~~~~~~~~~~
Tuesday, March 18, 2014

Ku Redha Sendiri- Klthom


Aku Bukan Aku
Yang Kau Kenali Dulu
Engkau Bukan Engkau
Yang Pernah Memukau..

Di Hadapan Kita
Dua Insan Berbeza
Yang Mencari-Cari
Arahnya Sendiri..

Suara Senada
Seida Sekata
Tiba Saatnya
Bercanggah Jua..

Kita Yang Bersifat Baru
Berubah Dengan Waktu
Kau dan Keangkuhanmu
Mencabar Kesabaranku..

Ke Mana Kelembutan
Bicara Yang Bersopan
Diriku Dikasarkan
Oleh Pengalaman..

Andainya Berjauhan
Rahmatnya Kedamaian
Biar Kau Pergi
Biarku Di Sini..

Biar Kau Pergi..
Biarlah..
Ku Redha Sendiri..

Monday, February 17, 2014

kalau la masih berjodoh

kalau la aku ni masih berjodoh..biarlah yang boleh membimbing..bukan yang perlu dibimbing..

ingat senang ke nk bimbing orang?last2..kita sakit hati..makan hati..

lain la kalau orang tu betul2 nak berubah..tapi biasanya mulut je cakap nak berubah..hatinya tidakk..

ramai je tanya aku.."dah tak nak kawin ke??muda lagi tu..(muda ke???haha)".."kesiannnn rayyan xde ayah"..bukan tak nak..tapi xde yang menyangkut hati dan jiwa..

fobia..trauma..masih ada..serik pon ade..kalau x ada yang ok..baik la aku menjanda sampai tua..dari dpt yang ntah pape..kesian anak aku..:(

ingat senang ke nk pegang status "J" ni?memang orang ckp xde pape..tapi still ade lagi yg pandang semacam dengan "J" ni..yang spesies gatal plak terus sengih2 bila tau status aku..ingat aku sangap la kot bila dh jadi "J" ni..

bertabah lah bagi mereka yang mcm aku..bagi aku..tak perlu la nk cepat sangat cari pengganti..kalau ade..adelah..kalau xde pon..xpe lah..aku pon lagi happy mcm ni dari hidup sebelum ni..

aku mengharap dapat yang baik..tapi kalau aku pn x baik mana..camane nk dpt yg baik kan..takut nnt keluar mulut buaya..masuk mulut naga..nauzubillah..takuttttttt..


posted from Bloggeroid

Saturday, January 18, 2014

Selfie

Don't think about making life better for other people who don't even deserve you, rather, focus on making your life the best, for yourself and those who love you.

C. JoyBell C.


posted from Bloggeroid

Friday, January 17, 2014

Hari ini yg malas




posted from Bloggeroid

Kesayangan



gambar family byk dekat hp lama yang hilang..sedih betul..

posted from Bloggeroid