Pages

Friends

Followers

Sunday, December 7, 2014

kami




rayyan and batman..suke sgt superhero..



Ya Allah..lindungi lah kami..

jln2 ngan adik2




 
2 hari minggu lepas memang berjalannnn je..kebetulan sepupu bertunang ngan orang melaka..bleh la berjalan kat area melaka..g klebang je pun..nk try gak coconut shake klebang yang glemer tu..ramai gak org..penuh orang..

meriah betul..bukan melayu je..kaum lain pun ade..tapi..tapi..bila dah rasa coconut shake tu..aku rasa macam biasa je..pernah rasa yang lagi sedap..

xde la rasa kecewa pn..sebab adik aku awal2 lagi dh bagitau rasa dia..dia punya servis ok..kalau nk jalan..melepak2..makan2 untuk minum petang..boleh la..

sape yg rajin..wat sdiri pn ok..heehhee


Sunday, November 30, 2014

bercinta

bercinta..
semahunya aku untuk bercinta semula
kurasa mampu untuk memberi cinta
kurangnya aku sudi diterima

bercinta..
gembiranya aku
bahagianya aku
sayangnya aku
kuluah mengikut caraku

bercinta..
sukarnya aku untuk menjaga
hati si pencinta
yang dulunya terlalu mencinta
perginya dariku sepi tiba2

bercinta..
sebetulnya aku memohon padaNya
bukan mengikut hati semata
biar ditunjuk jalan benarnya
agar dapat kudakap bahagia
Friday, October 24, 2014

out of my comfort zone


dah lama tak post ape2..laptop rosak..rayyan curah air atas laptop aku..masa tu laptop plak tgh 'on'..memang selamat dah la..terbakar motherboard..warranty x cover..kurang asam betul warranty..

sembilan bulan kerja kt ADH..akhirnye aku dapat jalan lain plak..masuk RHB..rezeki..Alhamdulillah..tq usek..tq ana..hehe..skarang tengah training..bukan senang nak masuk bidang baru ni..kena study mcm masuk U balik..standard la kot kerja mana2 pn kan..huhu

mujur la ade adik aku time aku susah2 nk g keje tempat baru ni..take time jugak nak manage anak..diri sendiri..kereta..rumah..dan sebagainyerrrr..

parking kt KL gile mahal..RM8 sehari..lagi mahal dari harga makanan aku makan..klu la kereta tu boleh lipat..maunye aku lipat je kereta tu masuk dalam handbag..makan roti la aku pasni pagi petang siang malam..nak cover duit parking punye pasal..huhu..

xpe lah..berzuzah-zuzah dahulu..ade la nanti rezeki tuhan bagi..semoga aku terus berzabarrrrrrr..bukan zenang nak zenang..ye dok?
my new life is begin?
:)

 
selfie seroundddd..hehe


Wednesday, August 27, 2014

this life is what u make it




bagaimana caranya untuk menghilangkan ketakutan yg lepas..supaya boleh bahagia pada masa akan datang? mampukah?


Tuesday, August 26, 2014

majlis kahwin







aku rasa dah lama tak g kenduri member kawen..yg ni member aku kat sekolah aku mengajar sekarang..excited tgk dua org ni..congrates for both of you..comellll dua2nye..semoga kekal hingga ke jannah..semoga manis hingga ke tua..semoga bahagia hingga ke anak cucu..dan akhir hayat..gamba kat atas tu..ambil berkat..:p

Tuesday, August 5, 2014

pic raya 2014


















rayyan badmood pagi raye sbb kena paksa pakai sampin..dia rasa macam pakai skirt..bila cabut sampin baru mood ok..hayyaaaa..

selamat hari raya..maaf zahir batin..