Pages

Friends

Followers

Monday, August 29, 2016

belajar


belajar berpuas hati..meski tak cukup
belajar memahami..walau tak sehati
belajar ikhlas..meski belum rela
belajar bersabar..walau terbebani
belajar memaafkan..walau pernah disakiti

#norfazila #facebook

Wednesday, August 10, 2016

sorang



sorang2 je rayyan..tak de gang..bulan puasa haritu keguguran..rayyan dh excited nak adik..tapi takde rezeki..kita doa lagi la yen..

SATE KEBAB AKMAL

 

minggu lepas beli sate kebab ngan member ofis..brand akmal..lupe plak nak snap plastic sate kebab tu..sedap jugak..RM13..20 cucuk..gril je atas pan..golek2 smpai masak..siap..boleh hidang untuk breakfast atau dinner..lunch pun boleh..bila2 pun boleh..hehe


SATE KEBAB AYAM BLACKPEPPER
 


 
SATE KEBAB AYAM PEDAS
 
 
 
 
 

Tuesday, August 2, 2016

DAPUR

 
 
minggu lepas semangat betul kemas dapur..takde la kemas sangat tapi sedap mata akak melihat je lah..bukan reti sangat nak deco2..ni rumah sewa sekarang..dapur dia kecik je tapi akak suka..senang nak kemas..
 
 


 


tema dapur ni akak namakan deco belasah apa adanye..kikiki..peti ais tu ingat nak tampal sampai habis..tapi tak sempat lagi nak beli..pergi DIY haritu dah xde dah kale purple..so..terbengkalai la DIY tu..:p

RAYA 2016










Thursday, June 9, 2016

KERJA

bila dah lama tak post..macam banyak plak nak post..haha..

A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on



time ni..aku ade g interview dkt putrajaya..dah dapat dah kerja tu..esok baru pegi report duty..seminggu dah menganggur..rasa pelik plak nak g keje esok..dah berapa hari dah keje aku tdooooo je..simpan energy banyak2 untuk masa hadapan..haha..doakan aku rakan2..:)

reunion gang skolah di klinik Dr Izati Yani


Sebelum puasa aritu..member baik aku buka klinik dekat Bandar Baru Bangi Seksyen 16..Nama klinik dia NUR MEDICARE..sape2 yang ada kat bangi tu..boleh la pegi..sape2 yang nak doktor pompuan yang check..boleh la pegi kt klinik dia..memang dia je doktornye..sebab baru buka..


Kebetulan time aku nk g melawat klinik dia..dia ade buat doa selamat..so..boleh la reunion skali at the same time dengan gang baik masa skolah

A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on



A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on



A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on



A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on




CONGRATES EZAT!!!LUV U!!