Pages

Friends

Followers

Sunday, December 16, 2012

menu hari takde mood sedonia


perlu ke tunjuk sudip patah ber'tape' tu?perlu ke tunjuk kuali i'Allah tahan karat cap eagle tu?perlu ke tunjuk telur mata tak berapa nak ada mata tu?perlu ke tunjuk cara-cara buat menu senang tahap anak aku ni?

suke hati i la..i gune kemre ayam cap kenon kot..demmm..

p/s:ayat org emo xde mood..

Wednesday, December 12, 2012

tudung awning





tudung awning..senang dipakai..tp malasnye nak basuh..kene basuh pakai tangan..xleh pakai mesin basuh..kalau tak skejap je rosak awningnyeeeee..dah bape helai dah tudung awning aku rosak sebab masuk dlm mesin basuh..baziorrr je duit..kalau tudung bawal,syria,shawl aku rilek je basuh pakai mesin basuh..huhu

kerongsang

this long kerongsang is shining my day..mak suke!!tak dapat beli pareeda..jadi ala2 pareeda pon bolehla..;p


Monday, December 10, 2012

Rilek

Rilek je jd budok..rilek je hari-hari makan,tengok tv,tido,berak..

Friday, December 7, 2012

saya suke


comel kek ni..rasa pon sedap..krim atas dia pn sedap..soooooooo divine..mood jadi gembira bila makan kek ni..**over kan**..member aku wawa pergi teman member dia beli kek dekat kedai kek Desa Tun Razak..so dia dapat la satu sebab tolong teman..

me and wawa

salam jumaat everyone


oily nose


edit macam mana pon, minyak itu tetap kelihatan..boleh dikumpul jadi minyak masak..minyak tepu nih kome!!haha..
Thursday, December 6, 2012

MAHA 2012



































balik dari MAHA dengan kulit hitam..panas sangattttttttttttt..muka selamat sket sebab pakai topi bajet kiut tu..:p


nak sihat punye pasal



full cream milk powder..



terpaksa minum pada masa sekarang..kalau tak badan berangin..gastrik punye pasal..say 'NO' to cafein..aku dah tak boleh lagi minum milo,kopi..teh bleh la jugak jarang2..huhu..dulu aku punye la tak bleh tinggal kopi..sekarang tidak lagi..susu penuh krim lagi aku kene minum..

makanan tambahan..


untung kurangkan angin jugak..mak aku suh mkn..baik untuk kesihatan dalaman..aku baru je stat makan..tak tau rasa dia ok ke tak..tunggu la dua tiga minggu lagi..ok ke tak..aku makan yang phytox and phytox cleanse plus..masa pantang aku tak makan supplement ape2 pon..sebab anak kene kuning la..sebab malas la..last2 bdn jadi tak berapa nak sihat..makan tak jaga pon satu hal jugak..


kepada yang sihat walafiat..jagalah kesihatan..sihat sebelum sakit..



Tuesday, November 27, 2012

jokes???




pic googled

A: I have the perfect son. 
B: Does he smoke? 
A: No, he doesn't. 
B: Does he drink whiskey? 
A: No, he doesn't. 
B: Does he ever come home late? 
A: No, he doesn't. 
B: I guess you really do have the perfect son. How old is he? 
A: He will be six months old next Wednesday.

________________________________________________________________________

A man goes to the doctor and says, "Doctor, wherever I touch, it hurts." 
The doctor asks, "What do you mean?" 
The man says, "When I touch my shoulder, it really hurts. If I touch my knee - OUCH! When I touch my forehead, it really, really hurts." 
The doctor says, "I know what's wrong with you - you've broken your finger!" 

________________________________________________________________________

Patient: Doctor, I have a pain in my eye whenever I drink tea. 
Doctor: Take the spoon out of the mug before you drink. 

________________________________________________________________________

Two boys were arguing when the teacher entered the room.
The teacher says, "Why are you arguing?"
One boy answers, "We found a ten dollor bill and decided to give it to whoever tells the biggest lie."
"You should be ashamed of yourselves," said the teacher, "When I was your age I didn't even know what a lie was."
The boys gave the ten dollars to the teacher.
________________________________________________________________________
A: Just look at that young person with the short hair and blue jeans. Is it a boy or a girl? 
B: It's a girl. She's my daughter. 
A: Oh, I'm sorry, sir. I didn't know that you were her father. 
B: I'm not. I'm her mother.


Monday, November 26, 2012

life

pic googled

jealousy





People with full of jealousy.. will laugh seeing the other people fallen and weaknesses

simsimi


boring gile takde keje..lab tak ramai orang..ade yang g MAHA..aku bertugas hari rabu ngan khamis je..sape g MAHA rajin2 la singgah dekat padi punye bahagian..aku kene jaga kat situ..eh..tiba2 pasal MAHA..haha..boring sangat..layan chat ngan simi la..lawak la dia ni..hehe

Thursday, November 22, 2012

cobaan




cobaan 1,2,3..haha..ni baru test oven..serius aku tak pernah bakar kek..pernah buat kek je..bakar roti untuk breakfast hujung minggu lepas..seronottttttttttt jugak main bakar2 ni..;p

food place in memory remain




black canyon always in my memory..masa zaman single mingle selalu je datang sini..g ngan adik..g ngan indah..g ngan gewe..rindunye zaman ituss..hari ape ntah tapi yang pasti hujan lebat..susah nak kluar dari kereta..ajak husband dinner kat tempat yang boleh turun dari kereta di kala hujan..terus g alamanda..masuk black canyon..makanan dia tetap sama macam dulu..sedapnya sama macam dulu..:)


Wednesday, November 21, 2012

tolong promote

ni saja nak promote yg member kepada labmate aku punye kedai..sape suke buat aktiviti OUTDOOR..tapi barang tak ade..tak cukup..tak tau nak beli kat mane..bleh le melayari website ni..

 klik atas





berminat?tapi malas nak tepon tuan kedai?bleh bagitau kt blog ni..trima kasih..