Pages

Friends

Followers

Saturday, April 24, 2010

east..west..home is da besttttt..

arini hari sebtu..hari coti..tapi rasa macam bukan hari coti..sebab aku kat lab..huhu..busan lahh..idop kat lab je..jap lagi nak g jalan lah ngan labmate..kalau umah aku kat bangi ni atau masih dalam selangor dah lama aku balik..


tapi....hakikat tetap hakikat..**tiba2**..umah aku kat kelate senah oiii..x larat la plak nak balik..terima lah hakikat dok overriver cenggini..winduuu lah kat umah..winduuuuuuu sangat kat budak kicik ni..


budak kicik ni suke buat gaya comel yang ntah pape..hui2..


petang tadi pegi beli-belah kat kedai depan tertengok plak labu..teringat plak sira labu mak aku buat..sedapppppppnyeeeeee..huhu..T_T

sira labu

pernah makan tak sira labu? yang masak ngan gula melaka+letak daun pandan+air je tu..

tak pernah eh?

rasanye semestinye manis..biasa makcik2 and nenek2 klate suke la sira labu ni(sebab tu anak2 dara diorang sweet2..**terbahak-bahak**)..kat luar kelate aku tak sure ade ke tak..sebab bila aku tanya member2 aku yang bukan klate seme cakap tak pernah makan..

tak kesah la anda2 pernah makan ke tak..yang penting aku suke sira labu ni..nanti balik klate nak mintak mak aku buat la..bukan aku x leh wat s'diri..air tangan mak lagi ade ummphhh..hoho..(alasan seorang pemalas yang munasabah..kan..:))

1 borak-borak:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.