Pages

Friends

Followers

Sunday, April 4, 2010

zaman kegemilangan



zaman degree 3rd year paling best aku rase..sebab aku dapat flatlet(bilik sorang-sorang) kat Kolej Aminuddin Baki,UKM..blok ape eh?tiba2 tak hengat..huhu..tak ade citer pasal gaduh ngan roomate ke..ape2 ke..xde..aman..damai..permai..tido pon banyakkkk..adeh..

walaupon aku dok bilik sorang2 tapi x rasa sorang pon..budak blog aku kepoh2..kecoh2..kuca-lana lah kebanyakannye..sampai xde kes kecurian kat blok aku..sebab huru-hara sgt blok tu tiap2 hari..sampai pencuri pun x berani nak masuk..heheh..

paling best masa puasa..kitorang pakat ketuk2 pintu suh bangun sahur..aku antara orang yang slalu jadi pengetuk pintu..(bagus jugak aku rupe2 nye..hui2)

daripada blok itulah terciptanya GANG tak tentu pasal..tiba2 jadi baik..rasa boleh masuk..rasa nak ramah..rasa mcm2..course lain2 tak m'halang utk kitorang baik..:)

tiba2 tadi kat fb si kawan baik punya aku ni komen


Anna Fuziana Joe
Anna Fuziana Joe ..gile rindu zaman UKM...cepatnye ms berlalu.....huhu..:(

Madihah Che Manshor
Madihah Che Manshor
tuh laaaa..mu rindu aku eh tey?hee..:p
4 hours ago ·
Anna Fuziana Joe
Anna Fuziana Joe
ye ar..rndu nk tdo bilek mu..main game kat bilek mu..ketuk bilek mu pg2..kejut bgn sahur..rndu giler tey..
4 hours ago ·
Madihah Che Manshor
Madihah Che Manshor
heeee..a ah la..aku kan bilik atas mu..dua2 bilik berantu sbb dekat ngn pokok besorrr..haha..
4 hours ago ·
Madihah Che Manshor
Madihah Che Manshor
aku dah kat bangi ni tey..sampai pg tadi..homesick siott..sbb lame kt umh..hui2..
4 hours ago ·
Anna Fuziana Joe
Anna Fuziana Joe
ye ar..nt senang2 aku nk lepak sane ar tey..lame tak ngobrol2..heheh
4 hours ago ·
Madihah Che Manshor
Madihah Che Manshor
ok bebeh..mu ckp awal2..nanti aku sedia red kapet sambut mu..msk sedap2 ke..wat air indocafe 1 jug utk mu sorang..bereh tey..:)
4 hours ago ·
Anna Fuziana Joe
Anna Fuziana Joe
buleyh2..jgn esknye aku tak bgn daa...
4 hours ago ·
Madihah Che Manshor
Madihah Che Manshor
hahaaaaaaa..xpe..mu MC laa..beh gop klu ade natey2 lain..:)
4 hours ago ·
Anna Fuziana Joe
Anna Fuziana Joe
feberet tuh..heheh
3 hours ago ·


haha..ape aku copy paste mcm ni??lantakkkkkk..XP

tangga atas:madi,fetty
tangga bawah:usek,ana

madi..ana

emi

fetty,ana,madi,usek


ni je gamba yang aku ade sepanjang ngan korang..yang len2 yang banyak sampai berat laptop lama aku tu dah hilang gara2 laptop dah ''out of mind''..Y_Y rindu kamu2..




**sekarang masing2 dah sibuk..huhu..:(


3 borak-borak:

fabulous.farah said...

semua orang membesar tey..eh..tey

Madi @ Aed said...

hahaha..tey gok ye

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.