Pages

Friends

Followers

Sunday, April 18, 2010

sesi me'manage' kan bilik untuk memulihkan mood

panjang ye tajuk entry kali ni..



today is sunday..a resting day before black monday tomorrow..huah2..x baik plak cakap gitu..ok2..happiness monday..:p

arini akak mengemas bilik..akak menyepahkan semua baju2 dalam almari untuk dilipat semula dengan gaya lipat yang lain dari sebelum ni..rajin x bunyi?atau bunyinya seperti suke membuat kerja yang sia2?hui2..

sebenarnye..sebenarnye..akak sepah2kan baju tu dari semalam..tapi semalam akak wat separuh je pastu malas+ngantuk (semangat separuh..huhu)..akak pon berniat untuk menyambungnye arini..(ade x orang wat keje separuh macam akak?)

hanyalah almari kanvas

baju kurung tu nampak macam banyak tapi setiap kali nak iron mesti aku menung lama2 mengadap almari tu nak pilih baju mana nak pakai..dah busan weh..dekat dua taun aku wat giliran pakai baju2 kurung tu..(mungkin kene beli baju kurung lagi nampaknye..:p)

tu baru almari 1..almari 2 aku x snap plak..xpe la..akak dah malas nak snap2 pastu nak transfer plak..pastu nak upload plak..pastu kene tunggu2 plak..(dasar pemalas banyak alasan)

tempat beradu

walaupon xde katil tapi dah kire selesa lah tu..akak berusaha la gak bagi nampak ceria sket tilam akak..menjaga mood pada masa sekarang yang tengah pening pasal keje master adalah penting dek non..

meja study akak

walopon agak kebudak-budakan meja akak tu tapi x kesah la..asal akak bahagia kan..gamba yang ade en berg mesti la wajib akak letak..hui2..dah siap mengemas rasa lega gile2..tengok seme dah tersusun..habuk2 seme dah akak sapu..rasa teratur je idop walaupon idop sebenar x teratur pon..hua2..



**kalau rizalman deco deco tengok susunan bilik akak ni mesti dia gelak guling2..:p

1 borak-borak:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.