Pages

Friends

Followers

Friday, April 16, 2010

tunang orang ngedate ngan bini orang

**panassss x entry ni?:p





pagi smalam ttibbe je adik aku comment kat FB ajak g ALAMANDA..aku ingatkan dia bergurau..ajak2 kambing ke..rupa-rupanya ajak betol2..serius punye ajak..aku apalagih..ON ajo dong..:)

bersedia utk beronggeng..yiiihaaa


dah lama x ronggeng2 ngan adik aku sejak dia dah kawin ni..maklum la..mesti la kene ikut suami..dah ade tanggungjawab..kalau aku ni ye la..bleh lagi nak ngokngek2 selagi x kena kawin oleh en berg..kannn...:p g alamanda pon jadi laaaa...



mula2 sampai kami terus meluru ke BLACK CANYON..aku x pernah try tempat makan ni..excited la sebab bini orang nak belanje..ngaha..

bini orang

tunang orang..:p

aku makan tomyam..adik aku makan spagetti..aku minum kopi espresso panas (siap ade biskut utk cicah air..pastu teh jasmin utk hilangkan pahit kat tekak..1 paket gula x cukup utk hilangkan pahit kopi tu)..adik aku minum teh ais (teh peqat gile bleh sembelit kalau minum banyak2..T_T)..

tempat kami melantak

macaroni tomyam..(sedappp..cukop rasa..)

espresso pahit pekat..

kecik comel je cawan kopi tu..:)

aku x ingat ape nama spagetti neh..ngee..

sambil makan sambil borak..sambil borak sambil makan..tukar2 pinggan makan..mu makan aku punye..aku makan mu punye..last2

bini orang habiskan tomyam aku..aku dah tak larat nak abiskan..

walaupon aku penggemar kopi..tapi aku rasa kopi tu pahit sangat..aku dah letak 2 paket gula tapi kopi still pahit pening..adik aku jugak yang habiskan..kagum aku..hebat lah kamu yah!!


licennnnnn

lepas makan mesti la kene exercise..kami yang tgh diet2 ni memang suke makan dulu baru jalan2..shopping2..adik aku nak beli purse dan barang2 dapo..aku? niatnye memang x nak beli ape2 tapi last2 ade gak barang yang dibeli..haih..xleh nak control nafsu serakah langsung..(x nak cakap beli ape..xp)

tengah testing..testing..gamba ape ni?hee

muka x sabar nak bayar..hui2..

sukenye aku tolak troli..:p



dari tengahari sampai petang orang balik keje baru kitorang bertolak balik..sakan betol beronggeng..dah lama adik beradik ni x wat aktiviti ni..lenkali nak ronggeng lagi..eh yah?





sibling ever

5 borak-borak:

fabulous.farah said...

gihihi..mosti~ lain kali ronggeng lagik

Madi @ Aed said...

beresss

Halmey @ Berg said...

g beli sluar kan??
kantoiii..

Madi @ Aed said...

uppssssss..ngeee

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.