Pages

Friends

Followers

Friday, March 12, 2010

x cemuih2 men pet society


orang len dah berzaman tinggalkan game ni..aku je setia men game pet society kt facebook tuh..bukan ape..rasa beh plak jaga pet aku neh..

hai..saya pet t'syg madi..nama hipopo..jgn jeles en berg..:p

woh..woh..pet saya dh jd chef..dh berkerjaya..dah menjadi seekor yang berguna dan berjaya..tuan jaganye x keje2 lagi..asyik jaga hang je hipopo..x abis2 lagi ceq blaja sampai skarang..huhu..

game ni bukan stakat kene jaga dia je..reban dia pon kene jaga..reban dia saya dah wat santek2..kasi selesa baik punya utk pet saya..nak kasi selesa kene la manyak duit..nak kasi manyak duit kene la g melawat member2 pet lain..ade mcm2 la aktiviti dalam tu utk tambah duhwet..pastu bile duit dah banyak kita pi la shopping mopping kat kedai2 yang ade kt pet society tu..mcm2 ada..

reban dia banyak bilik..siap ade halaman depan blakang lagi tuh..

ini bilik utama..tempat pet2 lain datang..dah buke cafe..pet i le chefnye..hee..eh..mn chef?meleQat kt dinding ke?:p

halaman reban depan

halaman reban belakang

dapor

bilik air

ruang tamu

bilik tidoq

bilik baju

bilik kucheng dan ikan (pet ade pet?hee..)


selesa hang ye hipopo..x sia2 ceq jaga hang..hee..tbe2 jadi orang kedah..sape2 yang kurang sabo xleh men game ni..konpem cakap game ni x m'cabar..ade aku kesah??


2 borak-borak:

fabulous.farah said...

hahaha..dah cantik dah rumah ko hipopo!

Madi @ Aed said...

a ah!!dh jd seekor pet yg kaya!!haa..