Pages

Friends

Followers

Saturday, March 27, 2010

selesai acara tembak-menembak!!



hoho..arini saya telah berjaya menghadiri MTest(KPLI)..poyol saja pergi dengan berbekalkan pasrah,redha dan seangkutan dengannya..



semalam awal2 lagi iron baju ngan tudung..semangat la kononnya nak pergi exam(dah lama x rasa exam dohh)..pinjam kasut mak sebab x bawak balik kasut@sandal yang formal..selamat kami anak beranak kasut sama saiz..saiz 6..



saya amik MTest kat kelantan..kebetulan plak saya kat umah sekarang..boleh la saya menghadirkan diri..sampai je kat kat tempat exam tuh cuak gak saya..takut tak jumpa tempat exam..saya membontot je la sape2 yang rasa dia memang calon MTest gak..selamat la betul..


masuk bilik exam macam xde perasaan..rasa x sabar nak jawab pun ade..sebab saya nak tengok sangat soalan dia camane..bagi orang yang berharap untuk KPLI ni mesti rasa berdebar sampai nak t'cabut jantung..saya sebab x berharap sangat..kalau dapat BAGUS..kalau x dapat pun idok la keciwa frust tunggeng2..sekadar ambik pengalaman..lenkali boleh try lagi..tu ponn klu KPLI ade lagi lepas ni!haa..


letih gak nak jawab exam nih..ade 5 jenis paper..semuanya setengah jam..rehatnye beberapa minit je..mungkin aku dah lama x exam..dah lama x bebankan otak..rasa macam otak beku semacam..terkerut-kerut gak dahi baca soalan..yang mana rasa malas nak pk aku tembak2 la guna pistol stabilo 2B rm0.50..huhu



habis je exam tadi terus rasa WAH!!RASA MACAM BARU HABIS EXAM FINAL!!hee..



best gak g MTest td..jumpa member2 skolah lama..member matrik(member en. berg sebenarnye..hee)..saya siap tompang member masa matrik tu balik umah..sebab abah saya x angkat tepon..dah la tinggal sket je orang yang tunggu2 kat situ..saya takut terkontang-kanting sorang2 nanti..dah nak sampai umah baru abah call balik..oh my father..oh..(tepuk dahi)



kesimpulannya..baru la saya tau soalan KPLI macam mane..walaupon macam x mencabar tapi jangan la berlagak..penat gak otak nak pk cepat2..kerah2 otak macam askar..kesian..rasa macam masuk lumba otak..bagi yang berharap..GUDLAK!!bagi yang nak tau soalan MTest KPLI camane..CUBALA SENDIRI!!!heee...:)

3 borak-borak:

fabulous.farah said...

dah cube..heheheh

Madi @ Aed said...

haha..sile coba lagi..:p

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.