Pages

Friends

Followers

Saturday, March 20, 2010

katun..katun..katun

dok kt umh ni jarang sgt aku nengok tv..
asyik cahir je 'kongke' tv..hari2 tekan channel 613 PHDC..
dah la katun dia sama dan b'ulang2..
katun yang sangat kanak-kanak(tapi comel..aku pn jadi t'suke nk tgk kdg2..:p)..
nak wat camane..orang lain terpakse la mengalah..
kalau tak nanti merengek2 la dia sampai dapat..erghhh..
aku pun dah hapal tajuk2 katun kegemaran dia neh..huhu


katun ni aku pun suke..comel bangat si pocoyo baju biru..


yang ni pn comel..katun xde kaki..lompat2 aje la kojenye..

ni tajuknya Animal Mechanical..budak mekanikal suka la kot..budak kimia x suke..:p

katun ni pun menarik..si bunny pink gedik gile dan bajet santek..member lain layankann je..


yang ni pn ok..tools si handy manny ni bodo2 dan lucu sket..hee

tajuk katun ni Jungle Junction..yang ni seme animal dalam hutan tu berkaki roda..


huh..letih nk cite katun2 yg cahir tgk ni..ade lagi katun2 lain tapi aku dah tak ingat tajuk..yang aku x suke sgt la maknenye..hari2 katun ni la yg ditonton..even katun yg dah pernah men pon dia semangat tgk..aku pon x tau kenapa..tp kelebihan dia wpon x blajar sgt tapi pandai gak la omputeh sebab tgk katun2 ni..hee..





**malam ni ade AF..aku x nak mengalah ngan cahir mlm ni..biar la dia majuk..:p

3 borak-borak:

fabulous.farah said...

wah..ade dua katun yang saya tak tahu!

maju 613!

Madi @ Aed said...

haha..katun berru!!

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.