Pages

Friends

Followers

Friday, June 25, 2010

mate menawan??

wah2..contest mate menawan??diba oiiiiii..akak mate sepet mepet cemane??hik hik..xpo lah..mari kita bermain dengan kontest ini..walaupun diri ini macam dah agak tuo untuk join bende2 ni..:p kate diba..contest ni dianjur oleh cik nur fatin fatihah..thanx to my dear deebadeeboo for da tag..;)


syarat-syarat penyertaan:

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda..

gamba mate sebelah camni bleh??

si mate sepet


**Pn. farah..u jangan gelakkan i and gamba i okeh..;p**

orang yang nak di tag:

maghfarah
tuyun
indah
liyana sana'a


hik..hik..sile tinggalkan komen kat organizer..hik..hik..

4 borak-borak:

fabulous.farah said...

hahaha..ni mata terbaik kah??fail! fail! *eh. tak sengaja gelak*

Madi @ Aed said...

hahaha..xpo lah..hahaha

:::Nor LiYaNa SaNa'a::: said...

okey saya dah join contest ni..TQ..

Madi @ Aed said...

same2..;)