Pages

Friends

Followers

Friday, June 18, 2010

kejeang..jalang2..makang2



arini kan..1st time akak drive g KL kan..before ni memang drive area bangi je dek non..maklum le..kalau xde keje kat KL tu wat apo akak poie..arini akak ade keje kat fakulti sains kesihatan bersekutu,UKM kat chow kit nuhhh..terpakse la mencobe drive ke sana..x salah mencobe kan..

wat keje bukannye lama sangat pon..dua tiga jam dok dalam lab memang dah rasa panas la vontot..pastu kokIndah kito ajak g melencong kat pavilion..beliau nak belanja..ooo..lupe nak cakap..kali ni ade pertambahan ahli yang join kitorang..namanya Syai..apo nok dikato..akok memang x kato apo2..ikut ajooooo..dah bunyi nak belanje..laju je la..heeee..

kitorang p sana nek monorail je dek non..malas pulak nak drive p pavilion tu..jalan pun x tau sangat..ngan makan jemnye..baik x payah..elok le nek monorel..senang dan cepat berbanding kalau akak drive..kalau dah expert pasal jalan kt KL tu len cite la kan..hihu..

kitorang sampai sana dalam 10.45 pagi..KokIndah nak belanja kat Madam Kwan's katenye..

kami makan di sini

xde orang pon lagi kat kedai tu..maklum le..awal lagi kot..tengok kat pintu dia dah tulis WELCOME..kire memang dah bukak la kan..kitorang pong masuk la tanpa segan silu..ehe..

haa..kokIndah kito dah tarik kerusi

pastu datang la waiter..ingatkan nak amik order..rupenye..

''cik..kedai ni kol 11 baru stat''

ek eleh..awat tak cakap awai2..x payah la bukak pintu kalau x nak stat lagi..dengan ade WELCOME bagai..kecah la lu..

kitorang pon jalan nyet nyet kuar dari kedai tu..jam masa tu kol 10.50 pagi..ok..lagi 10 minit nak kol 11..kokIndah memang nak makan kat situ..jadi kitorang tunggu je la..

tengah2 tunggu kedai Madam Kwan's tu bukak..akak ternampak kedai Durian Durian..kedai tu jual pancake,muffin,....ape lagi ntah yang semuanya berperasa durian..akak ni die hard fan durian dek non..suke la nak cuba..


Durian Creme Brulee
**rasa durian sebenar..sedap tapi manis diabetis betul..
skali makan x mungkin nak lagi..heh**

ok..jam menunjukkan kol 11.05 minit pagi..jom masuk Madam Kwan's..

pilih2..kokIndah nak belanjewww
**sumber pic:Indah**

air mineral pon rm2.90
*mahal kat jenama Madam Kwan's..ntah pape..*

syai punye..spagetti bolognaise

akak punye..curry laksa..

Indah punye..Mushroom Chicken Rice

lauknye mengancam..

dua pengacara jalan2 cari makan yang x asing lagi..heh..

TQ Indah!!!!

kitorang g pavilion utk makan je..x soping pon..macam2 akak bleh tengok orang2 kat situ deknon..gaya hidop moden la kononnye..ade yang pakai jaket macam dok obesea pn ade..ape ke jadahnye bergaya tak kene tempat..ngigau ke ape..hi hi..



4 borak-borak:

fabulous.farah said...

sejuk ahkak, msia dah nak winter!

ahkak ni pas kari kari pas kari kari..idok ke bosan??

Madi @ Aed said...

akak ade keturunan india dek nonnnn..heee

Nur Indah Abdul Shukor said...

hahahahah...kari adelah sumber inspirasi

Madi @ Aed said...

haha..kasi panassss dalam badan..boleh kurush..:p