Pages

Friends

Followers

Friday, June 11, 2010

10.6.10

semalam hari khamis..hari akak dek non..weeee..rasa mcm cuti je..padahal keje..mood rasa lain mcm je..tibbeee..pastu keje x berjalan sgt..sbb sibuk b'TQ TQ kat FB..heh..

**tiba2 teringat malam sebelum tu en berg nk wish beday..tapi akak dah tdo..bila angkat tepon macam mamai2 je dengar en berg nyanyi HAPPY BIRTHDAY..pastu x ingat dah ape yang berlaku lepas en berg nyanyi..ouhhh..akak sangat mengantuk..x pernah macam mlm tu..sori sgt2 en berg..i appreciate all da things u do to me..I LUV U DEAR..:')**


ini adiah indah bagi..:)

ni omi bagi..:)


semangat gantung adiah indah bagi..comei..:)

petang lepas wat keje lab aku ngan indah menonong ke alamanda..kali ni jalan2 cari makan kat Lemongrass..


kue teow sup akak punye(sup jernih betol)

indah makan bakso (rasa dia biasa je)

ipoh white coffee n cincau..dua2 manis leting ting ting

air jernih ni wajibbbb ade..:)

inillah salah satu keje blogger..:p


lepas makan kenyang2..Kol 8.45 malam..kitorang tengok wayang..

sempat lagi akak2 kite ni kan

dan

semestinye cerita ni..

beh la cerita ni..x rugi menengoknye..

kid nye adalah budak ni..comeiiiiiiiiiii seyyyy...

10 JUNE 10

SELAMAT HARI TUA MADI
**wish utk diri sendiri**

..thanx 4 all the wishes..

^_^

MADIHAH CHE MANSHOR

2 borak-borak:

Nur Indah Abdul Shukor said...

lawakla gambo aku pegang camera tuu...hahahah
and this xiao dre is so cuteeeeee

Madi @ Aed said...

hahaha..ok la..promote..:p xiao dre mmg cuteeeeee