Pages

Friends

Followers

Sunday, May 16, 2010

sedikit settle..

balik klate kali ni selain misi untuk berseminar..ade 1 lagi misi..iaitu menyetelkan hal2 untuk bulan 9 nanti..

hoho..pening..pening..dengan bajet yang terhad..aku (selaku student xde gaji lagi) kalau boleh nak cari yang simple but nice and murah..hee..

bile round2 kat pekan tanah merah..semua macam x menepati apa yang aku nak..ada butik yang harga pakej murah tapi ade 'ni' x de 'tu'..ade yang ade 'ni' dan 'tu' tapi mahal sgt la plak..

petang tadi adik aku pokwan bawak aku ke satu butik pengantin yang luar sket dari pekan t. merah..tapi dalam tanah merah lagi..tq pokwan..

harga pakej yang ditawarkan:

RM16++..
* PELAMIN
* BILIK
* 2 PSG BAJU
* 2x MAKE UP
* 2 ROLL GAMBAR (1 ROLL=40 KEPING)

ok x harga dia?murah sangat?harganya menakutkan?maksudnye hasilnye nanti takut x bape ok?(arghhh..ignorekan itu semuaaaaaaa)

masa nak masuk butik ni tadi aku berdebar..x tau nape..macam nak g interview..hah..ape petanda ni?risau pon ade..tapi aku dah tempah..nak g bayar deposit dah esok..debornye rasa..doa banyak2 mintak jauh yang bukan2..semoga dipermudahkan segala urusan..aminnn...

pelamin nanti lebih kurang macam gamba bawah ni kot..


tapi xde yang hijau tengah2 tu..lebih kurang je la..x sama sangat pon..kalau tunjuk yang betui2 nanti tengok2 yang aku punye pelamin lagi kureng..x ke haru maru..:p

hantaran nanti x tau lagi nak wat camane..semestinye kene wat sendiri..

mungkin warna2 macam ni..

aku tempah awal2 sebab dah malas nak pikiaq dah..banyak lagi benda aku nak pk..bukan senang nak ulang alik klate-bangi..kepala boleh votak kalau slalu macamni..bila dah setel yang ni rasa longgar sket kepala yang selalu ketat ni..





**en berg..harap anda dapat terima segala baik buruk nanti dengan redha..:p)**

3 borak-borak:

fabulous.farah said...

haha..simple2 la comei..hehe

::deebaadeeboo:: said...

ui..s0noknyee,,i y rse kehangatannye..hehe
simple2 je la 0k..y pnting santekk!!

Madi @ Aed said...

ayas: a ah kan..i kno u..:)

dibadeeboo: dtg la umh nanti..u ade mesti lg hangat!!!