Pages

Friends

Followers

Saturday, May 15, 2010

antara aku & train

antara lengan aku dengan train..mane lagi panjang?mesti la train..ape punye soalan daaaa...budak x blaja pon tau dohhhhh..(sori la nyah..x betoi sket arini..otak bergegar gara2 batuk2 manja yang x ilang2..:p)

smalam kol 7.30 ptg aku dah kat stesen ketapi kajang..bosan x hengat la nak tunggu sampai kol 9.03 minit..

dok saja2..

bosan2..amik gamba lantai..:p

owh..bosan gile aku saja yang tau..tengok2 orang nek turun train sampai rasa x nak tengok dah..hah..nak salahkan siapa kalau sampai awal kat situ..semangat nak balik kampung halaman la kononnye..

nek je train aku terus baring kat katil train tu..kebetulan awal plak orang yg check tiket tu datang..penat gile derrr duduk2 je tadi..lenguh belakang den..

message2 skejap je ngan en berg..tibe2 aku dah zzzzzzzzzzzzzzzz..terlentang ke..meniarap ke..aku dah x ingat ape dah..sedar2 dah pagiiiiii..kalau malam tadi aku kat kajang..bangun2 je dah kat klate..heee..

tempat beradu..perlu sembur perfume b4 tido..huhu

hoh..sepah2..sempat lagi bukak laptop..

mate sepet makin sepet..baru bangun tido..
malas nak gerak g toilet cuci muke..:p

dari zaman matrik sampai la master mind skarang ni..aku still selesa nek train..x kesah la org cakap lambat ke ape..yang penting aku bleh tidooooo..hua2..

sape2 yang x pernah nek train tu sile2 kan la mencoba..rugi wooooo x try..:p

2 borak-borak:

Nur Indah Abdul Shukor said...

huyyoooooo..hebatlah tmpat tdo mu niii...selese jugak ehhhh...kalau aku pon ...mesti bawak bntal busuk, bawak selimot..bwk telekong segale...hahahaha

Madi @ Aed said...

huiiii..musti lerrr..nnt nak mai umh aku mu nek la train..heeee..