Pages

Friends

Followers

Wednesday, February 29, 2012

perasaan je..

x tau kenapa rasa tak tentu hala je harini..mungkin sebab esok 1st day nak g keje and baru nak jumpe bos..even just a research sssistant but it still a job..bos nak jumpa kol 8 pagi lagi so kluar awal is a must..

sebab aku tak pernah lagi tinggal rayyan lama2..stakat tinggal sejam dua kat baby sitter sebab g ajar tuisyen idok le terasa sangat..

arini rayyan macam tau je esok nak kene tinggal..tengok aku takde je nangis..aku masuk toilet pon nangis..nak kene ade depan mata..

8 bulan menganggur..and 8 bulan rayyan depan mata..1st time nak tinggalkan rayyan dari pagi sampai petang..sedih la jugak kot..huhu


HANYA KERANAMU RAYYAN..:(



0 borak-borak: