Pages

Friends

Followers

Sunday, January 16, 2011

mood baik di hari ahad

hari ni berehat di rumah..

aktiviti pertama yang dibuat ialah memasak!!umah baru ni tak de dapur lagi..tapi still boleh masak..masak sup je pon..jadi bleh la gune rice cooker untuk aktiviti masak-masak..

here my simple dimple menu~~

sup ayam

oleh kerana rice cooker ni ade pengukus..jadi aku letak la bihun dalam pengukus tu..

sup kat bawah..bihun kat atas

tapi disebabkan kuah sup tu agak banyak..makanya terceluplah pengukus tu dalam kuah sup..jadinye tak jadilah bihun kukus..jadi bihun celup..xpelah..aku je pun nak makan..heh..

yang sebelah tu kononnye sambal kicap..sambal kicap pon letak
daun sup jugak..i loike~~

lepas makan kite exercise dengan membasuh kain..tengah-tengah jemur kain rasa macam nak amik gamba umah sewa la pulak..

kiut x umh sewa i..sila ignore jemuran n baldi tuh..-_-"
(ayas~~inilah umah sewa baru i~~)

bukak je pintu terus nampak tempat tido..standard umah sewa ala-ala chalet memang begini..hehe

oh..kantoi ade rice cooker n kettle kt situ..sebab kat situ je ade plug..-_-"

bahagian toilet yang paling aku suke ialah tempat flush..sebab ade bunge..boleh gitu?;p


ni lah tempat tdo..ni lah tempat tengok tv..ni lah tempat study..study ke?

ruang barang dapur..belum sempurna sebab xde dapur..tong gas
dah ade dah..;p

n lastly..gambar tuannye..dah lama x interframe..bila dah gemok ni xde mood dah nak bergambo..huhu..

belom bersedia menonjolkan diri secara keseluruhan..;p


11 borak-borak:

Ct Zawiyah said...

oh..comel nye la hai umah kak aed..best2 kecik xpe jnji de privacy..

Madi @ Aed said...

wiwi:itu lerr..sng husband i nk dtg..hoho

mrs.spicy said...

hidung.hidung=p

Madi @ Aed said...

trademark ok!!!;p

encik azuwan said...

beg tgn tu tak bahye ke sangkut kt tingkap.

rumah sewa yg comel.

Madi @ Aed said...

soul:letak skejap je tuh..sekadar hiasan..haha..

::deebaadeeboo:: said...

wahh..lame xjmpe ye akak..

gemok ke?myb muke nmpk tembam sikit..hehe..nnt klu i nk dtg,agk2 ade xtmpat i nk tido??hehehhe

Madi @ Aed said...

diba:itu leeeeeee..dh lama x jmp kan kan..huhu

musti la muat diba oiiii..stakat u yg kurus cinonet tu..hehe..meh la jln2..:)

NuRuL AiN said...

comelnye umh sewa..brape ek sebulan camntu?? btw, idun nampak kembang..mesti baby boy ni dlm perut;))

Madi @ Aed said...

ain:kembang kan??haha..tu la..rasenye mcm llaki je..umh ni rm250..mahal jgk klu kire..tapi kt ctu je yg stakat ni tau ade umh mcm ni..mls dh nk cari..;p

Anonymous said...

nak tanya rumah sewa ni area mana? kl ke? mcm suka la pulak. walaupun kecil tapi selesa je nampak.