Pages

Friends

Followers

Sunday, January 23, 2011

aktiviti mengasingkan baju

beberapa minit lepas..aku mengasingkan baju yang masih bleh dipakai n baju yang tak leh blah dipakai..oleh kerana sudah mengalami perubahan bentuk badan,agak annoying melihat baju yang dah banyak tak bleh pakai dan nampak kecik di mata aku pada masa sekarang..

sejak aku membesar ni aku rasa macam selekeh gile..nak bergaya pon rasa down..tapi setelah bertapa kat bilik ni sebegitu lama dan berpeluang berfikir panjang hari ni,,,,,aku rasa tak patut aku berpenampilan selekeh..patut kene pegang motto aku selama ni..'Simple but Nice'(x leh blah..;p)..sebab itu lah tadi aku berusaha men'try' baju2 yang boleh aku pakai supaya ade semangat sket nak melawa semasa mengandung(aku tak sure usaha aku ni menjadi ke tak..-_-")

jadi..even dah gemuks..aku akan try untuk tak nampak selekeh..bak kata Shaofie.."Kau gemuk,kau tetap cantik!" heheh..:p

4 borak-borak:

mrs.spicy said...

tak peduli berapa kah berat bdn mu nnt. kau ttp yg termuah dihati.eh. bile blk?

Madi @ Aed said...

haha..balik ari khamis~~masok la sdp2 ari khmis tu~~

Halmey @ Berg said...

nanti kita g beli baju yang besar eh..eh..eh...

Madi @ Aed said...

eh?yea!!!;p