Pages

Friends

Followers

Saturday, August 14, 2010

contest BFF




wowow..mari2 join contest..kali ni contest teman sejati..di tag oleh cik adik liyanasana'a..thanx for da tag ..:)

Jom tengOk syarat-syaratnya.

1. Mestilah seorang blogger
2. jadi follower kepada blog emieysandra.. dah tambah satu kawan kan, ehehe
3. buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan??
3.copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entri Contest Teman Sejati By Emieysandra
4. tag minimum kepada dua orang blOgger lain.
5. tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni..
6. cepat join sebelum 30 Ogos 2010



kalau nak ikut memang x terkire teman sejati ni..

BFF from early till the end

ni pn BFF gak..special sket..boyfren forever..kekasih awal dan akhir..heheh..

BFF zaman bas skolah

BFF UKM


semua da bestest
ada di kala susah senang

all of them r my BFF

luv uols

tag:

tuyun
indah
syima
diba
aresa


2 borak-borak:

emieysandra said...

thanks sudi memeriahkan lagi contest emieysandra..
time ni baru leh chek peserta, td bsy lorh..

nti emiey update nme kt list peserta k..
gudluck!
~_^

Madi @ Aed said...

TQ emiey