Pages

Friends

Followers

Thursday, August 26, 2010

black white contest


meh2 join contest
akak di offer oleh cik deeba
maceh..maceh

TQ to organizer En Hisham

syarat pertandingan

#Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
#Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
#Anda hendaklah meng-Upload gmba hitam dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
#Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...
#Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
#Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
#PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..

ini pic nye


disebabkan camera 'berkualiti'
gamba pong 'berkualiti' la kan
hihu

nak tag


join jgn x join

2 borak-borak:

Syima Emi said...

thanks tag aku..hehehe... nak kene edit gambar dulu le gini jd hitam hahaha...

Madi @ Aed said...

hoho..aku pong edit gtu2 je tu..haha