Pages

Friends

Followers

Tuesday, October 1, 2013

si buah hati









anak ini
hasil dari cinta
namanya si buah hati

cinta aku yang setia
cinta engkau yang tak ku tahu dusta
janji setia sama menjaga
si buah hati

sekarang kau dah lupa
tinggal aku seorang si setia
menjaga hasil cinta
si buah hati


10 borak-borak:

kiranajoe said...

walau buah hati hasil cinta yang tidak menjadi tapi biar dia membesar depan mata sebab dia lahir dari perut kita,berkongsi mkn, rasa, jiwa segala.biar dia membesar hasil asuhan tangan kita. puas hati.

terus kuat dan kuat.kita tak tahu lagi bila dunia akan kiamat, selagi itu kita kena kuat.erk. :)

madihah manshor said...

tq kiranajoe..:)

AzzWajdi said...

be a good boy, Rayyan :)

Ayah dia x contact ko, Long?

madihah manshor said...

dop pong azie..mmg kureng asam..huhu

mrs.spicy said...

mungkin ade baiknya dia xkontek, kalau kontek menyakitkan hati. be strong my dear sister cantik comei lote. yang berlalu usah dikenang. masa depan sekarang, sila diet! eh

madihah manshor said...

cisssss..haha..

nor hayati abdul halim said...

kuat kak..biaq la org 2 xcntact..dia rugi sbb nnt xdak doa anak tuk dia..akak untung sbb insyaallah ada doa anak tuk akak nnti...baik d bls baik kak..yg xbaik xpyh dok kenang =)

Anonymous said...

Saya lagi, Nita :)
Parents saya juga divorce, ayah xbagi nafkah.Contact pun xselalu. Last sekali time form1 then langsung xpernah contact. Now bila dh berjaya, masuk U, dpt keje bagus, baru semua sedara ajak datang rumah.Bgtau sy that mak sy yg xbagi jumpa.
My point is, saya harap Rayyan akan jadi seorang yg berjaya, penyejuk hati ibu dia, anak yg soleh..walau xde kasih syg ayah, sy pasti Rayyan masih ada kasih syg atok,nenek dan mak pak sedara.
N kalau tiba2 ayah Rayyan datang balik nk jumpa Rayyan, awk jangan risau. Anak itu pasti tetap akan syg awk lebih dr segala-galanye
Sebab sy masih begitu..
Doa sy agar awak sentiasa bahagia

madihah manshor said...

yati: tu la kan..tq:)

madihah manshor said...

nita: i'Allah..tq..:)