Pages

Friends

Followers

Monday, October 21, 2013

pantai buatan


dah lama sebenarnya member aku cerita pasal tempat ni..tapi aku je asyik tak jadi nak pegi..kebetulan pada suatu hari, aku ngan member aku ni kene hantar bos meeting kat putrajaya, jadi member aku tunjuklah jalan kebenaran ke pantai buatan ni..baru la konpiden siket aku nak bawak kesayangan2 aku ni ke sana..sebelah sangat dengan Pullman hotel..cantik tempatnya..tapi takde la ombak2 bagai tu..air pon still colour air tasik..cuma pasir je la yang sama..and ada pokok kelapa jugak..serta sedikit batu2..

 rayyan eksaited sangat..beg pon tak letak..kakak memang dah sedia eksaited..hehe

 tim bam bam pon nak main pasir jugak..














dok situ sampai senja..lagi cantik scene nye..tapi aku tak amik gamba plak..suka tengok anak2 happy..mak2 pon jadi suka jugak..hilang segala penat lelah keluh kesah duka lara sedih hiba..hehe

2 borak-borak:

Fitri Senin said...

Assalam madiha
Terbaca blog awak
n i feel really touch sebab kita sama
me age 31, being single parent to 4yo boy Raif.
i feel you..and seriuosly i still cry until now

madihah manshor said...

Wslm..hai fitri..
thanx bc blog ni..

xpe fitri..kita ada tuhan..mungkin ade hikmah jd mcm ni..kalau berjodoh, maybe kita akan dpt yg lg baik..

bersama-samalah kita bertabah..
take care yourself n your son..:)