Pages

Friends

Followers

Monday, August 26, 2013

cerita berkulat belum raya dan raya 2013


mood blogging is cominggg..haha..raya dah nak habis..aku baru nk bercerita..ape nak buat..cerita dah berkulat pon biarlah..mood manusia berubah-ubah sama la seperti hati manusia..eh?

 benda paling malas nak buat sebelum balik kampung is packing..tak suka betul..


salah satu menu berbuka masa kt kelantan..percik..sira roti..keli padpik..bla..bla..hehe..beli je byk..mak keje balik petang pastu nk g hantar lauk untuk nenek jugak kt kampung tiap2 hari..so aku yang malas jugak nak masak tolong buka plastik lauk je lah hari2..hasil lauk2 tunjuk pn ok saje..salah makan pon cirit-birit je la..haha

 rayyan 1st time main bunga api..excited bukan maainnn

 popia nestum..sedap..senang and cepat siap....malas buat popia seruding tu..buat punye la lama nak siap..habisnye cepat..haha

ketupat palas..tiap-tiap tahun buat..tak syok kalau takde ketupat..sehari suntuk membungkus nih..selamat la rayyan behave..merengek nak susu je..siappp la jugak ketupat kitorang nihhh..huhu


 kuih2 masa berbuka..

 suatu pagi di hari raya..syahdu..syahdu..:(

 raya 2013..berdua ajela untuk theme merah..

tak de gamba sefamily pon..tahun ni dua lagi adik beraya umah mentua..sepatutnya aku pun raya umah mentua..tapi dah takde mentua..memang rezeki la balik raya umah mak abah..hehe


raya kedua



baju peplum tu adik aku bagi hadiah..thanx yah..klu ikut baju aku sepasang je..tak beriye sangat pon nak beraya..ape2 pun, tq yah..raya tahun ni memang jenuh aku nak menjawab soalan2 cepu emas oleh sedara2..rasa nak print je tulis cerita hidup pastu bagi sedara baca..boleh?hehe..

ada pak sedara aku siap cakap welcome to da clubbb!!hua2..ngokngek..banyak nasihat-nasihat berguna dari orang berpengalaman jugak aku dapat hasil perkongsian cerita duka..

itu saja





p/s:cerita berkulat raya tapi masih berbaur duka..:p

2 borak-borak:

nita azlin said...

Salam Dear,
Dulu saya selalu baca blog awak dulu since i come across ur blog masa singgah kat heavilyspiced. Rasa weird bila adi awak suruh awk & Rayyan bersabar. Then baca blog awk, shocked to see ur status. besar betul ujian awk, at a young age macam ni. Saya doakn agar awak sentiasa bahagia dgn Rayyan n semoga satu hari nanti awak akan jumpa dgn org yg betul2 menghargai awak.hugs n kisses for u & Rayyan

madihah manshor said...

hai nita azlin..tq baca blog ni..and tq for da doa..may god always bless u..hugs n kisses for u too:)