Pages

Friends

Followers

Friday, October 5, 2012

EHSAN



salam jumaat..

EHSAN..dari segi bahasa maksudnye melakukan sesuatu perkara dengan cara yang terbaik..

dari segi istilah maksudnye beribadatlah kamu sebaiknya seperti kamu melihat Allah di depan kamu..

 
 terjumpa pic masa tengah muda remaja..rasa macam pernah letakpic ni kat blog..tak kesah la..aku nak letak jugak lagi sekali..sape nak kesah kan??hehe..rindu plak kat diorang ni..empat orang kawan aku ni seme dah dapat keje yang bagus..aku je macam orang terlepas train..mungkin aku tidak cukup EHSAN beribadat dan meminta denganNya..

tengok pic ni rase kurusnye aku..ape kaitan dengan EHSAN??maknanye aku perlu berdiet dengan EHSAN kalau nak kurus..eh?





2 borak-borak:

WawaYuni said...

aku pun kurus jgk time ni
weh..mu mna ada terlepas trainnya
kerja mu pn bagus apa..well, people have pros & cons
mu je xnmpk kelebihan diri sendiri
be +ve

Madi @ Aed said...

tu ah..aku rs byk cas -ve la dlm bdn..haha