Pages

Friends

Followers

Sunday, October 23, 2011

hampeh

oh..teringat hari semalam..tengahari..lepas test..aku kuar dari bangunan tempat aku interview..dia bagi break for lunch..

tiba-tiba datang dua orang hamba Allah perempuan datang tegur aku

hamba Allah: intebiu ke kak
aku: a ah
hamba Allah: dah habis ke?
aku: belum..pasni sambung lagi

terus hamba Allah tu hulur voucer..nak stat promote kat aku pasal MAYFAIR..**tau la aku gemuks..huhu**promote bukan main..spa murah..urut murah..facial murah..detox murah..and yang paling ditekan kan booking murah..30 hengget je..

dia suh aku isi name,no phone..t/tangan..seme2 la..siap bagi dua keping voucher tu kat aku..aku tak berpeluang pon nak cakap tak nak..aku ingat kan dia nak bagi free je voucher tu..bukan main lagi ayat dia cakap nak BAGI voucher tu kat aku..free for 1st trial..aku tak tau plak kene bayar terus RM30 tu..untuk booking la kononnye..

lepas aku isi seme2 tu baru dia cakap kene bayar..TEKEJUT la aku..dua keping dah 60 hengget aku kene bayar..bukan aku nak sangat pon sebenarnye..silap aku tak alert pon pasal booking tu..

tapi sebab aku rasa macam dah TERKENA ngan si penjual tu..aku cakap aku tak jadi nak ambik..ape lagi..dia cakap la aku dah isi form tu..jadi aku kene la amek..pastu aku cakap je aku tak nak..potong je nama aku tu..dia tak puas hati..promote lagi kat aku..aku dah memang xnak dengar dah masa tu..tolak mentah-mentah..wat muka nak marah..terus dia mengalah

AMEK KAU..PADAN MUKA..NAK CARI REJEKI PON CAKAP LA BETUL2 SKET BAGI TERANG..AKU TAU KALAU KAU CAKAP KENE BAYAR BEFORE ISI FORM MESTI ORANG TAK NAK KAN..PANDAI BETUL GUNA AYAT NAK BAGI TUH..HAMPEH

p/s: jgn main2 ngan orang tgh duit ckp2 je mcm aku nih..



2 borak-borak:

nuwairani ismail said...

keji punye orang. satu trick lagi tu dia pegang kite punya IC. tapi ni company lain la. nak tak nak terpaksa juga bayar...seb baik tak pernah kene lagi yg mcm ni, aku pon nak cakap jugak la, HAMPEH!

Madi @ Aed said...

kan..hampeh..baik beringat..huhu