Pages

Friends

Followers

Sunday, March 6, 2011

jawab tag




telah di TAG oleh salah sorang ahli gang bas skolah..darlieeya zallia putri..uii ck lee..name glemer mu memang tak menahan~~;p

tag ni sekadar jawab soalan je..suke-suke je kot..acu try tengok ape soalannye..


1. Adakah kau rasa kau HOT?
tak rasa pn..memang semulajadi..xleh nak wat ape dah..keh keh

2. Uplod pic kau dari PC sekarang jugak!


3. Cerita pasal gambar tu..
sebab mengandung..wat keje kat lab kene la pakai mask..sebab men ngan bahan kimia..and..baju kurung yang aku pakai tu dah xleh pakai sekarang..sebab makin mengandung..**makin mengandung??**

4. Bila kali terakhir kau makan ayam?
semalam..ayam masak kurma..+terung berlada+celur bendi+tempoyak+budu+nasi

5. Lagu terakhir yang kau dengar..
lagu Q-face..cinta tak sehaluan..asik bunyi kat blog aku..

6. Apa yang kau buat selain selesaikan test ini?
goyang kaki~~~

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
madi,aed,tey,mek,along,kak long,momy long,momy(gewe panggil)

8. Tag lagi 8 orang..

en berg (inside out)
indah (me llamo indah shukor)
fifi (sukesuki)
diba (juz for fun)
soul (keakuan ketiadaan keapa-apaan)
ain (it's my life)
wiwi (sweet little pie)
sana'a (nor liyana sana'a)

9. Siapa no 1?
suami terchenta

10. Cakap pasal no 5..
suami ain (it's my life)..member skolah en suami..dah ade anak sorang..

11.Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
dengan aku la..kami kawan baek..

12. Bagaimana pula dengan budak no 4?
gewe member en suami..pangkat adik2..cute and peramah orangnye..

13. Pesanan buat no 6?
ain..nak pesan kek boleh?haha

14. Kata-kata cinta untuk no 2?
mek indah..aku tak sabar nak dapat kad kawen vip punye dari mung..hehe

15. Adakah no 7 dan no 8 punya persamaan?
dua2 adik manis mude dari i..hehe

16. Berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1..
die hard fan MU
sangat suke bola
suke main bola
sanggup stay up demi bola
suke beli jersey bola

;p

17. Persamaan antara kambing dan lembu?
dua2 binatang

18. Perasaan ketika jawab test ini?
lambatnye nak abis~~;p

19. Adakah kau tahu Rizman tu sengal?
x nak amik tau

20. Gay or les?
dua2 kene laknat..straight plis!


thanx cklee for da tag
^_^

0 borak-borak: