Pages

Friends

Followers

Wednesday, February 3, 2010

semulajadi careless?

siape2 yang btl2 kenal aku akan mengakui aku seorang yang CARELESS
(en berg pasti akan angguk kepala laju2 tnda stuju)
kpd adik ku pn farah u juge bleh angguk tanda u pn same je mcm i
hehe

ini cerita yang menunjukkan saya cuai:

TERTINGGAL PURSE KAT KTM SERDANG

masa ni blaja degree..pegang purse kt tangan.. pastu letak skejap purse kt sbelah..konon leh igt.. last2 tertinggal kt ctu.. tinggal sehelai sepinggang.. slamat la masa tu en berg ade.. dia la yg belanje aku..

TOWEL KT KEPALA

ni mmg xleh blah bah..aku cari2 kt mane aku letak towel aku.. rupe2nye kt kepala..eh2..knape la ngn aku.. mgkin kulit kepala aku tebal kot..sbb tu leh x prasan..T_T

LUPE NAK TUTUP API DAPUR

aku masak air..sambil2 tgg member smpi aku msk air.. bajet xnk buang
masa.. bile member sampai..aku terus kuar.. tak tutup api dapur..memang x igt langsung.. bile balik air dalam cerek tu sampi dah kering.. dan cerek tu bocor.. selamat x terbakar umh sewa aku..huhu

X TUTUP PAIP AIR

time tu aku ngah bsh kain..gune mesin basuh manual.. tba2 member aku datang.. aku yg excited borak2 lupe air yg tgh aku tadah kt mesin 2.. tibe2 member aku ckp dia mcm dengar bunyi air melimpah.. aku sempat lagi ckp mungkin bunyi air kt umh seblah.. tak sampai 5 minit selepas tu.. baru la aku teringat aku ngah m'basuh rupenye.. air dh banjir kt dapo.. arghhh..tensen btl..

HP TERTINGGAL DALAM TEKSI

aku pegang hp ms dlm teksi..aku nek teksi dari ktm ukm nk g ukm.. bile trn dr teksi dan teksi 2 pn dh b'lalu.. aku baru perasan hp aku xde.. dlm kepala aku mmg hp 2 dalam teksi.. trs aku lari2 cari publicfon n tpn no aku.. mjr la hp aku tu brk..nokia sabun.. dh xde org nak.. pakcik teksi tu angkat..dia pn msk balik ukm anta hp aku.. sempat pakcik tu cas aku rm5.. dia..rezeki dia..huhu

PURSE KESAYANGAN KENE CURI

purse tu dicuri dalam lab tmpt aku bekeja.. x tau sape amik.. kebetulan hari itu pintu belakang lab x dikunci.. mgkin ade org masuk ikt pintu 2.. aku plak g mkn kt lab sbelah yg ketika tu ade jamuan.. ptg tu kol 2 adik aku dtg.. aku nak
bg duit kt dia..tup2 x jmp purse aku.. ropa2nya sudah dicuri!!! rase mcm blurr gile aritu.. dh la aritu gak aku nk g langkawi..x g la jwbnye..

TERTINGGAL CHARGER

ni kejadian terbaru..waktu tu kol 8.30 mlm..tgh wat keje kt umh.. sbb esoknye present..aku br prasan charger laptop tertinggal kat lab ukm..tu pn sbb bateri laptop aku dh low..cpt2 aku g lab amik.. nek teksi pegi balik dh rm10..tp mjr kt umh aku byk knderaan awam..klu x nangis aku..dh la esoknye present..dh la lab mcm bwh tanah.. tkt weh g lab sorg2 waktu tu..aku ignore kan je segala bunyi2.. huhu..

ade lagi kejadian tp ddh mls nk taip.. teruk kan?


MUKE ORG CARELESS


2 borak-borak:

fabulous.farah said...

hahaha...i no komeng..u nak soh i wak list jugak?tengok sape paling banyok.ngahaha

aisha said...

cute nye muke careless kamu...:P