Pages

Friends

Followers

Thursday, December 26, 2013

Nikmat bahagia

Semalam mak ade on call..keje smpi kol 10 mlm..pastu mak cakap nk g mkn lepas dia abis keje..so..kitorang on je la..abah lagi suka time anak2 balik pegi makan kt luar..hehe..

Kat tanah merah ada kedai mkn nama EDDE..kalau orang tanah merah tau la kot..kedai dia mcm Mc D+Pizza Hut+Old Town..lbh kurang mcm tu la..hehe..

Makanan dia ok sgt..cukup rasa..even byk menu dia letak..nasi arab pn aJde kalau nak..serba boleh gteww..haha..gambar makanan aku x amik..lapar sgt uolss..sempat ambik gambar orang makan je..-_-"


Ade la jugak gamba spagetti bolognese..tumpah2 budak rayyan ni mkn..


Mak..(syahir..abe chik)adik2 i


Mie(adik) and abah

Lepas makan..mak cakap mcm tak elok je balik terus..kalau balik ni kompem tdo..haha..so mak aku mencadangkan kat kami2 ni pergi ke taman mainan..aku pn mcm wahh..pergi taman malam2 mcm best je..terussss on sajaaaaa..:D


Abah tok jaga rayyan















Balik umh..gosok gigi..cuci muka..tdo..masing-masing terbongkang penat..

itulah nikmat bahagia walau sementara..syukur..aku masih boleh rasa..:)

posted from Bloggeroid

0 borak-borak: