Pages

Friends

Followers

Thursday, August 16, 2012

borong coklat di Beryl's



pernah tak pergi kilang coklat Beryl's dekat sri serdang? aku ni first time pergi situ..biasa beli kat kedai je coklat2 ni..tu pun aku beli coklat jenama lain..member2 aku ni semangat nak memborong coklat sempena raya..aku beli sejenis je..tak berbajet la plak untuk borong coklat..huhu

the chocolate factory


untuk permulaan adalah malu2 nak bergamba..so ayu sket

wawa pong sama..;p

pastu dah tak ingat orang sekeliling dah..haha

selain coklat, Beryl's pon ade jual ais krim jugak..tapi kitorang tak beli la sebab puasa..kalau tak puasa konpem serbuuuuuuuuu..

replika coklat..sebok je lembu kat belakang..;p


kiss lembu..konpem suami aku tak jeles..;p



ramai sebenarnye yang pegi..tapi sebab aku and wawa yang siap awal..so kitorang je la yang paling banyak bergambar..kak jah the photographer tak nak masuk gamba..beliau nak jadi tukang snap je..so kitorang je la model2nye..muahaha



p/s: selamat menyambut hari raya everyone..^_^


5 borak-borak:

WawaYuni said...

kat mana kilang choc ni?
mcm best je

Madi @ Aed said...

kat sri serdang..dekat nga umh bond

Anonymous said...

murah sgt2 ke? dye ade harga borong x? mcm lg byk beli lg murah. ke mmg standard price kilang? i mean fix price utk dijual kt kilang x kesalah beli byk mane pun..? tq. =)

Madi @ Aed said...

rasanye xde la murah sangat2 pon..harga dia mmg fix..xde de discount2 pon..

Anonymous said...

Klo pos d sabah...mcm mana harga dia?