Pages

Friends

Followers

Sunday, June 17, 2012

a day to remember

pagi ni rasa semacam rajin nak masak..en berg request nak nasi lomak..because of his day, so aku pon dengan rajinnye tuketang-tuketang di dapur di pagi hari masak nasi berlemak tu..

my homemade nasi lomak..:)

sambal udang..tak nmpak udangnye..meheheh..

tengahari lepas zohor, rasa nak kuar g jalan2..so, keluarlah kitorang jalan2 tanpa arah tuju..:p

nangis sbb tak puas tdo tengahari..kene kacau ngan ibu..;p

muke badmood

ambik gamba dlm kete adalah WAJIB..;p

i suh rayyan tengok kemre, dia g tengok muke i..-_-"

rayyan tengok bawah la plak..kemre kat depan la anok wei~~

AKHIRNYE!!!

lepas ke hulu ke hilir..petang sudah..nasi lemak breakfast tadi dah habis terbakar..jadi,kami membuat keputusan untuk menambahkan kembali lemak di dalam badan..pekene ayam penyet AP seround~~~kihkih..:p

kiri air coke lemon..kanan white coffee bercincau

A father on his day..;p

rayyan yang lg sehari nak setahun

butter bread


burpppppppppppp!!ALHAMDULILLAH..:D

selesai sudah aktiviti harini..HAPPY FATHER'S DAY to Abah, en berg dan kwn2 yang dah jadi bapak2..:)

4 borak-borak:

mrs.spicy said...

tomei tudung..uuu..ayam penyet sedakkk

Madi @ Aed said...

sedap bahhh..hehe

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

lamat tak makan ayam penyet.. sedap.. tp sambal pedas sangat... sobss

Madi @ Aed said...

a ah..mmg pedas sgt!bleh buasir klu mkn hari2..hehe