Pages

Friends

Followers

Tuesday, December 20, 2011

bernasi arab..manyak sedaplah

ahad lepas ade aktiviti makan2 ngan family..mak abah and adik2 ana datang KL lah..dah lame x gather2..syukur alhamdulillah..seronok flak rase..kitorang fegi makan kat nasi arab SABA, Cyberjaya..ana tak fernah pegi cyberjaya..dlm otak ana fikir cyberjaya ni bandar bz..rufenye sunyi je..ade la mcm putrajaya jugak rufenye..tapi lagi sunyi kot..banyak bangunan2 gomen lah..

ana pon first time makan nasi arab kat SABA ni..ramai gile orang..masyaAllah..floor bwh fenuh..so kitorang kene makan dekat 2nd floor..

besar portion dia..ana share je ngan en berg..manyak sangat lah

lamb steam


sambal..pedas gile..boleh cirit virit kalau makan vanyak2..;p

salad..dah nak habis baru teringat nk amik gamba..beh gak makan ngan nasi..hilangkan muak..

air ana order..mix fruit..peqqqat gile..adik ana si ibu hot suke

rayyan bersama pemain MU..;p

bonda n ayahanda..abah syok sangat makan nasi sampai x prasan nasi melakat kat bawah bibir
tu ha..

adik n adik ipar


si budak kecik ni sibuk nak makan jugak

x leh makan..minum air pon jadi la..;p

''momy..nak lagi...''

sedap la jugak nasi arab dia..x muak sangat pon..harga sepinggan RM15-20++..puas hati lah..lauk byk..serve cepat..

yang lagi 3 orang adik ana kat umah ibu hot..sebab adik ana yg bongsu si cahir tu tdo..si abg2 kene jaga..nak kejut tak boleh sbb takut dia ngamuk..kesian kat abg2nye xleh ikut..hehe..

haih..x puas rasa dok ngan family ramai2 macam ni..tak sabar nak tunggu hujung bulan ni..en berg cuti..kitorang nak balik klate..i'Allah..wiiiiiiiiii~~~^_^


0 borak-borak: