Pages

Friends

Followers

Sunday, December 7, 2014

jln2 ngan adik2




 
2 hari minggu lepas memang berjalannnn je..kebetulan sepupu bertunang ngan orang melaka..bleh la berjalan kat area melaka..g klebang je pun..nk try gak coconut shake klebang yang glemer tu..ramai gak org..penuh orang..

meriah betul..bukan melayu je..kaum lain pun ade..tapi..tapi..bila dah rasa coconut shake tu..aku rasa macam biasa je..pernah rasa yang lagi sedap..

xde la rasa kecewa pn..sebab adik aku awal2 lagi dh bagitau rasa dia..dia punya servis ok..kalau nk jalan..melepak2..makan2 untuk minum petang..boleh la..

sape yg rajin..wat sdiri pn ok..heehhee


1 borak-borak:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)