Pages

Friends

Followers

Wednesday, November 13, 2013

outstation lagi



6 aribulan bersamaan hari rabu lepas..aku outstation lagi..kesian rayyan kena tinggal lagi..aku kena bagi questionair kat orang pasal beras wangi mardi..wat survey masa hari peladang dan penternak @ HPPNK 2013 dekat kuantan pahang..lama gila dah tak g kuantan..dulu masa wat #mastertapitakhabis dulu beberapa kali la jugak g kuantan..tido kat MS Garden hotel tak pun vistana hotel..tapi kali ni tido kat homestay kak asmah..cantikk homestaynye..dekat kg peramu baru..aku tak tau nape aku tak amik gambar homestay tu..

hari 1st..time ni dh lewat malam..mengantuk tapi kena tahan jugak mata..dah la tempat nak buat survey asyik bertukarrr je..kejap khemah ni..kejap khemah tu..poning mokcik nokss!

 breakfast sambil menunggu bos sampai..dekat airport

 tengahari time panas2 menyengat minum ni..heavennn..

 our dinner..hari2 ber ikan bakar kat tanjung lumpur..ikan aji2 sedap jugak rupanye..

 hari untuk survey pon bermula..

 bakpo tutup mato tuh?hehe


 pokcik baju hijau tu memang hyperactive..semua pic dia kabur sebab tak duduk diam..;p

 tulisan sapooo la ni..hehe



second day..penat gile..memang seharian tak duduk sbb layan orang..orang lagi ramai sebab gift dia voucher kfc..org datang jwb survey sbb nk voucher..kalau tak memang lari2 tak nak jawab..haha




11 aribulan..balik..ambik anak kesayangan..rayyan macam biasala..jejak kasihan la..huhu..sampai umah rasa ngantuk gile..tido pukul 2 petang sampai kol 6 petang..pastu malamnye kol 10 dah pengsan..penat betulll..


0 borak-borak: