Pages

Friends

Followers

Tuesday, September 20, 2011

PAYAHHHHHHNYEEEEEEE LA HAIIIIIIIII

nak anta resume..nak post resume..

tapi susah nak bergerak..x try2 pon lagi bawak rayyan and drive sendiri..tapi kekurangan sokongan pada masa sekarang..

nak g interview..

tapi dapat yang jauh pulak..PJ,KL..mane2 la selain bangi..serdang..balakong..yang dekat2 x dapat pon..rasa macam nak try pegi..tapi kekurangan sokongan pada masa sekarang..

susah nak mengharapkan orang..orang pon ade keje lain jugak..i have to be independant..

TAPI PAYAHHHHHHNYEEEEEEE LA HAIIIIIIIII..


P/S: orang yang ade baby dan tengah cari keje macam aku..camane korang buat??aku buntu..(complicated sangat ke problem aku ni?macam x kan?)

4 borak-borak:

mrs.spicy said...

xdop la complicated sangat.nak seribu daya~!

beli doh ke baby sit dalam kete? kalu ade senang la. rayyan ata lah ko i time ade inteview tu. tapi oyat la awal2

encik azuwan said...

penyesuaian diri jadi parent bkn senang.hehe..

kiranajoe said...

insyaAllah, rayyan dtg bersama rezeki..bersabar ye.

Madi @ Aed said...

ayas:x beli lgi!HUHU
soul:tu la..aku x tersesuai kan diri lagi..lagi2 anak tgh baby lagi..
kiranajoe:maceh..amin~~:)