Pages

Friends

Followers

Wednesday, September 29, 2010

sesungguhnye


"Kemudian ssguhnya Tuhanmu mengampuni org yg mngerjakan ksalahan krn kbodohannya, kmudian mrk bertaubat stelah itu dan memperbaiki dirinya, sungguh, Tuhanmu stelah itu bnr2 Maha Pengampun, Maha Penyayang"16:119-atulasca husin
Monday, September 20, 2010

masih bernyawa

salam ols
selamat hari raye

blog ni bernyawa lagi rupenye
baju (blog template) kesayangan blog terpaksa ditukar sebab dah bengong
x tau nape
ntah pape
tapi en berg dah tukar baju baru
rasa mcm comel jugak
ok lah tu
maceh2

tapi blog ni still tunggang langgang
dalam proses pembinaan semula
list2 blog seme dah hilang
sori kawan2
nanti akan diusahakan letak balik
list2 blog korang kesukaan kitorang
tengah tunggu mood datang ni
x datang2 lagi
post ni sekadar warming up
heh

c u soon bebeh
daa~~~
Saturday, September 4, 2010

Salam aidilfitri ayahanda dan bonda

even tak raye lagi
bahang2 tu dah rasa dah
lagu raya pon tiap2 ari dengar

sekarang aku suke lagu raye ni..syahdu..syahdu~~~

Salam aidilfitri ayahanda dan bonda-Raihan ft Hujan



Salam Aidilfitri Ayahanda Dan Bonda lirik

Terkenang Di Ketika Itu
Ku Dimanja Dan Disayang Selalu
Apa Saja Kemahuan Diri
Akan Cuba Dipenuhi
Walau Hidup Dalam Kesukaran
Kau Kan Cuba Untuk Membahagiakan
Demi Anak-Anak Yang Tersayang
Kau Berdua Kan Berkorban
Tetapi Baru Kusedari
Tidak Mungkin Kan Terbalas Budi
Pengorbanan Mu Tiada Ternilai
Hanya Tuhan Kan Membalasnya
Salam Aidilfitri
Ayah Bonda Yang Dicintai
Maafkanlah Anakmu Ini
Kerna Belum Cukup Berbakti
Pabila Menjelang Lebaran
Baju Baru Kan Disediakan
Walau Mungkin Kami Tak Mengerti
Keperitan Saat Itu
Namun Wajahmu Terus Barcahaya
Oh Sucinya Kasih Sayang Itu
Di Bibir Mu Kan Menguntum Senyum
Andainya Anak2mu Bahagia
Salam Aidilfitri
Ayah Bonda Yang Dicintai
Maafkanlah Anakmu Ini
Kerna Belum Cukup Berbakti 
Di Aidilfitri,Di Aidilfitri


Friday, September 3, 2010

hati sedih

tazkirah lepas terawih~~~

Rasulullah s.a.w sering berlindung kepada Allah dan memohon dijauhkan dari rasa sedih dan susah. Beliau sering berdoa:

"wahai Allah..aku mohon lindung kepada-Mu dari rasa sedih dan susah..dari rasa lemah dan malas..dan dari sifat pengecut dan kikir.."

manusia hidup di dunia ini memang pasti merasa sedih dan susah..sebab sifat ini menjadi naluri manusia itu sendiri.

oleh:Abu Afif

-_-"

madi: DR..ni kad kawin saya

supervisor: jgn bagi kad je..report mane?!

madi: tau la(dalam ati)  -_-"

ape ni?

setiap comment kat blog aku ade menatang ni..melampau..dah mcm virus dah..serabut ok..ni kire aku tolong promote gak la sbb aku post pasal benda ni kan
Anonymous Anonymous said...
Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange
tolongggggggggggggggg la..post kat blog ko je bleh?
Thursday, September 2, 2010

saje nak cerite

ade sorang budak pompuan ni
umur dalam 18-22 gitu..
aku jumpe dia masa aku tgh tgg train nk nek train**nape ayat aku gini?**
tiba2 dia dtg kt aku tanya klu nak nek train dok platform mana
aku pon jwb la platform 1

pastu terus dia dok seblah aku
aku yang pendiam ni diam je la
malas nak borak
dia plak stat borak ngan aku
sebab dia peramah
aku pon layankan~~

dia tanpa segan silu tiba2 cerita pasal dia
pakwe dia..famili dia..kawan dia..dia putus ngan pakwe..
kat aku..mcm dah lama kenal
**adakah dia nampak aku ni macam mak dia??**

aku dgr je la dan
 sebagai respond
aku tanya balik pasal pakwe dia..famili dia..kawan dia..x-pakwe dia..
saja tanya macam aku kenal diorang2
seronok la dia aku layankan dia bercakap

pastu nak nek train dia amek no tepon aku
selamat la gerabak lain2
kalau x sampai klate aku kene layan dia bercakap
**adakah bunyinye macam aku ni jahat?**

pastu beberapa hari yang lepas dan arini
budak pompuan tu msg aku
dalam ati "rajin plak budak ni nk msg2 aku"
x tau nak balas ke tak
tiba2 aku rasa takut plak nak balas
sebab x kenal
pk macam2
boleh? huhu..

maaf zahir batin
Wednesday, September 1, 2010

tahap keupayaan


 tahap keupayaan semakin berkurang sekarang
keupayaan semakin berkurang
keupayaan berkurang
berkurang
kurang

hasil kerja kt lab x memberangsangkan
supervisor underestimate
semangat down
stress level up
target abis master??
...............


stop wat master boleh??
kalau stop mcm lari dari masalah plak

sesak napas aku setiap kali nk jmpa hari esok


**bila stress gini terus rasa nak cari kopi segelas..ganti ubt penenang**
**ntah pape kan**

lab ditutup

 
"lab akan ditutup bermula 9/9/10-19/9/10..sebrang kerja makmal dalam tempoh tersebut adalah dilarang...pengawal akan memantau dari masa ke masa untuk mengelakkan kejadian yang tidak diingini.."
 wah..x pernah plak lab FST,UKM cam ni..tensen la student2 master n phd xleh wat keje..aku rasa nak like plak..:p