Pages

Friends

Followers

Monday, August 29, 2016

belajar


belajar berpuas hati..meski tak cukup
belajar memahami..walau tak sehati
belajar ikhlas..meski belum rela
belajar bersabar..walau terbebani
belajar memaafkan..walau pernah disakiti

#norfazila #facebook

Wednesday, August 10, 2016

sorang



sorang2 je rayyan..tak de gang..bulan puasa haritu keguguran..rayyan dh excited nak adik..tapi takde rezeki..kita doa lagi la yen..

SATE KEBAB AKMAL

 

minggu lepas beli sate kebab ngan member ofis..brand akmal..lupe plak nak snap plastic sate kebab tu..sedap jugak..RM13..20 cucuk..gril je atas pan..golek2 smpai masak..siap..boleh hidang untuk breakfast atau dinner..lunch pun boleh..bila2 pun boleh..hehe


SATE KEBAB AYAM BLACKPEPPER
 


 
SATE KEBAB AYAM PEDAS
 
 
 
 
 

Tuesday, August 2, 2016

DAPUR

 
 
minggu lepas semangat betul kemas dapur..takde la kemas sangat tapi sedap mata akak melihat je lah..bukan reti sangat nak deco2..ni rumah sewa sekarang..dapur dia kecik je tapi akak suka..senang nak kemas..
 
 


 


tema dapur ni akak namakan deco belasah apa adanye..kikiki..peti ais tu ingat nak tampal sampai habis..tapi tak sempat lagi nak beli..pergi DIY haritu dah xde dah kale purple..so..terbengkalai la DIY tu..:p

RAYA 2016