Pages

Friends

Followers

Tuesday, May 17, 2011

meng update blog untuk bulan may

semekom~

saya ibu mengandung..sudah lama menyepi dari dunia blog..hee..

ingat lagikah anda terhadap orang ini?:p

ingat lagi orang ni?tak ingat pon xpe..biar i je ingat..heheh

sementara berpeluang ni..aku nak jugak tempek gamba masa mengandung kat blog ni sementara stok masih ade..eh?

sekarang sudah memboyot selama 7 bulan lebih..makin cepat penat dan kadang-kadang buat2 nampak tak penat..boleh gitu?

bila suami dah dok dekat..rasa senang la sket..boleh tolong picit2 badan situn sinin..tolong basuh kain ke..basuh pinggan ke..klu aku still sorang-sorang masa tengah sarat ni konpem aku nanges~~

kesian jugak kat baby dlm perut ni sebab kene sedut bahan kimia hampir setiap hari..keje aku memang mengadap benda alah tu..wat to do..huhu..

baby dalam perut boyot peneman setia kat lab

itu sajo untuk kali ni..tiada ayat mengarut @ mencarut kerana menjaga mulut ketika mengandung..**iye lah sangat**..jumpe lagi..


doakan aku and baby selamat nanti~~^_^