Pages

Friends

Followers

Thursday, June 9, 2016

KERJA

bila dah lama tak post..macam banyak plak nak post..haha..

A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on



time ni..aku ade g interview dkt putrajaya..dah dapat dah kerja tu..esok baru pegi report duty..seminggu dah menganggur..rasa pelik plak nak g keje esok..dah berapa hari dah keje aku tdooooo je..simpan energy banyak2 untuk masa hadapan..haha..doakan aku rakan2..:)

reunion gang skolah di klinik Dr Izati Yani


Sebelum puasa aritu..member baik aku buka klinik dekat Bandar Baru Bangi Seksyen 16..Nama klinik dia NUR MEDICARE..sape2 yang ada kat bangi tu..boleh la pegi..sape2 yang nak doktor pompuan yang check..boleh la pegi kt klinik dia..memang dia je doktornye..sebab baru buka..


Kebetulan time aku nk g melawat klinik dia..dia ade buat doa selamat..so..boleh la reunion skali at the same time dengan gang baik masa skolah

A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on



A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on



A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on



A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on




CONGRATES EZAT!!!LUV U!!

RAMADHAN 2016

Assalamualaikum..

untuk kali pertama dlm tahun ni..aku post kt blog..bagus betul mmber yang still setia mengepost kt blog..aku je malas..tp dh cash out dh duit nuffnang..rs semangat plak nk post..hahah

selamat berpuasa semua..skarang ramai sebut ramadhan kareem..ramadhan al-mubarak dh xde eh?;p

A photo posted by madihah che manshor (@madihahmanshor) on