Pages

Friends

Followers

Tuesday, January 29, 2013
Friday, January 25, 2013

TGIF



today is friday..harini feeling2 cuti..mood untuk bekerja hanya ada 50%..


best betul bersandar kat kerusi..oh..baru aku perasan hidung aku senget bila ambik gambar begini..

salam jumaat everyone..bismillahhhh...

Thursday, January 17, 2013

quote #1


p/s: aku rasa sebelum ni dah banyak aku waste life aku..huhu

breakfast


 
 my almost everyday breakfast..biskut..susu+nestum..
Wednesday, January 16, 2013

pagi hari waktu keje

harini lambat..sejak rayyan kene chicken pox ni asyik lambatttttt je g keje..cepat2 la baik rayyan..kesian betul anak aku..malam2 asik la garu kudisnye tu..bersepah kuping2 kudis kat tempat tido..tensen mak nokss..bukan tensen sebab bersepah..sbb last2 dia jugak di dalam keheningan malam meraung sebab kudis yang kering tu berdarah balik dan pedih akibat kutisan tangan beliau..aduyai..

brekpeh dulu..meja aku dah macam pantri dah

muka orang lambat g keje and rasa nak mintak sambung tido..-_-"

bye

mee tarrikkk

pernah makan tak mee tarik?aku macam first time je makan mee tarik ni..kedainye kat Sungai besi..memang ni kedai cina muslim yang memang dari Cina..direction aku memang fail..nama kedai pon aku tak hengat..haha..choiiii..lama dah jugak kejadian ni berlaku..sama hari dengan aku petik pulasan..pagi2 g tarik pulasan..tengahari g tarik mee..choiii sangat..memang rasa mee la mee tarik ni..


 tarik jangan tak tarik

amin and fitri

wawa with hafizi perak hensem katenye..erkkk..

me and wawa

rabi suke sangat and aizah

the foods and drink


orang yang membelanja..tq Aji and wife..:)

post-harvest gang

aku tak tau kenapa dia guna perkataan taktik..mungkin dia sebenarnya nak letak teknik?ke??

rasanya ok la..daging kambing yang dicocok dengan pencungkil gigi tu sodap..green tea tu pon refreshing..gastrik aku makan mee tarik sup tu..podassss..den tak tahan mehhh..huhu



Friday, January 11, 2013

rayyan kene chicken pox



ni pic b4 kene..tak sanggup plak aku nak ambik gamba dia tengah berpox2 tu..teruk gile kudis..besar2 and dalam..berai plak tu..melekat-lekat kat baju..merengek 3-4 mlm..3-4 malam jugak kepala aku weng2 tido tak betul..semalam nampak macam dia lega sket..merengek jugak tapi lama gak la aku bleh tido..aku ngan gastrik tak berapa nak betul ni terpaksa menggagahkan diri sebab anak sakit yang lagi kesian..budak kecik kalau sakit teruk2 ni kesian kan?takpe la rayyan..sakit kecik2,besar2 nanti i'Allah sihat walafiat..be strong bebeh!


pulasan 'pick and pay'

dah lama dah hal ni terjadi tapi aku tak ter-upload plak..maklumla..banyak kekangan..huhu..kitorang pergi plucking the pulasans kat jabatan pertanian..1st time kot aku petik pulasan ni..b4 ni beli jah..kat umh nenek aku tak de la plok pokok pulasan..rambutan berlambak la..jakun la aku sekejap melihat pokok yang banyak dan buah pulasan yamg meranum di atas pokok..macam tengah main farmville la plak feelingnye..






cembung pipi i yang memang cembung makan pulasan punye pasal




mokcik jakun

after picking,eating and putting the pulasans into the plastic, we olls finally have to pay the pulasans with cost RM5/3 kilo..ok la tu dok..yang dah dalam perut kire free je..hehe

Tuesday, January 8, 2013

serius saya tak terror


pagi tadi bos menerangkan method keje..aku mendengar je la..

bos: bla..bla..bla.......pasal graviti..bla..bla..ingat tak dalam fizik..bla..bla..bla
aku: ohhhhh..saya tak terror fizik kak..tak ingat..(-_-")

oh..serius aku tak suke fizik..dulu kantoi kot ngan cikgu sebab meniru subjek fizik..bodonye aku ye..patut la tak dapat2 keje bagus..pandainye orang2 sekeliling..tiba2 rasa nak balik umah dok dalam selimut..dush!