Pages

Friends

Followers

Sunday, December 16, 2012

menu hari takde mood sedonia


perlu ke tunjuk sudip patah ber'tape' tu?perlu ke tunjuk kuali i'Allah tahan karat cap eagle tu?perlu ke tunjuk telur mata tak berapa nak ada mata tu?perlu ke tunjuk cara-cara buat menu senang tahap anak aku ni?

suke hati i la..i gune kemre ayam cap kenon kot..demmm..

p/s:ayat org emo xde mood..

Wednesday, December 12, 2012

tudung awning





tudung awning..senang dipakai..tp malasnye nak basuh..kene basuh pakai tangan..xleh pakai mesin basuh..kalau tak skejap je rosak awningnyeeeee..dah bape helai dah tudung awning aku rosak sebab masuk dlm mesin basuh..baziorrr je duit..kalau tudung bawal,syria,shawl aku rilek je basuh pakai mesin basuh..huhu

kerongsang

this long kerongsang is shining my day..mak suke!!tak dapat beli pareeda..jadi ala2 pareeda pon bolehla..;p


Monday, December 10, 2012

Rilek

Rilek je jd budok..rilek je hari-hari makan,tengok tv,tido,berak..

Friday, December 7, 2012

saya suke


comel kek ni..rasa pon sedap..krim atas dia pn sedap..soooooooo divine..mood jadi gembira bila makan kek ni..**over kan**..member aku wawa pergi teman member dia beli kek dekat kedai kek Desa Tun Razak..so dia dapat la satu sebab tolong teman..

me and wawa

salam jumaat everyone


oily nose


edit macam mana pon, minyak itu tetap kelihatan..boleh dikumpul jadi minyak masak..minyak tepu nih kome!!haha..
Thursday, December 6, 2012

MAHA 2012



































balik dari MAHA dengan kulit hitam..panas sangattttttttttttt..muka selamat sket sebab pakai topi bajet kiut tu..:p


nak sihat punye pasal



full cream milk powder..



terpaksa minum pada masa sekarang..kalau tak badan berangin..gastrik punye pasal..say 'NO' to cafein..aku dah tak boleh lagi minum milo,kopi..teh bleh la jugak jarang2..huhu..dulu aku punye la tak bleh tinggal kopi..sekarang tidak lagi..susu penuh krim lagi aku kene minum..

makanan tambahan..


untung kurangkan angin jugak..mak aku suh mkn..baik untuk kesihatan dalaman..aku baru je stat makan..tak tau rasa dia ok ke tak..tunggu la dua tiga minggu lagi..ok ke tak..aku makan yang phytox and phytox cleanse plus..masa pantang aku tak makan supplement ape2 pon..sebab anak kene kuning la..sebab malas la..last2 bdn jadi tak berapa nak sihat..makan tak jaga pon satu hal jugak..


kepada yang sihat walafiat..jagalah kesihatan..sihat sebelum sakit..