Pages

Friends

Followers

Friday, June 22, 2012

hobi baru ketika emo

hobi baru ketika emosi merudum

buku tu buku masa aku ngaja tuisyen dulu
skarang dah tak ngaja dah
so,jadi bahan untuk aku colour2 la..

colour pencils tu dapat free masa aku beli baju rayyan dulu..
sbb rayyan tak pandai lagi gune, jadi biarlah aku yang guna..haha

tengok2 benda2 berwarna ni kadang2 menyejukkan fikiran dan perasaan..and it's work for me!

p/s: selain itu..bacalah quran..gitu la adanye..


Thursday, June 21, 2012
Wednesday, June 20, 2012

rayyan setahun


18 june 2011
tarikh lahir rayyan
share bulan ngan aku
:)


selamat umur setahun sayang

semoga sentiasa diberkati hidupmu
doa ibu sentiasa ada namamu
bahagialah sentiasa wahai anakku
dirimu penawar lara jiwaku

Thank You Allah

Sunday, June 17, 2012

a day to remember

pagi ni rasa semacam rajin nak masak..en berg request nak nasi lomak..because of his day, so aku pon dengan rajinnye tuketang-tuketang di dapur di pagi hari masak nasi berlemak tu..

my homemade nasi lomak..:)

sambal udang..tak nmpak udangnye..meheheh..

tengahari lepas zohor, rasa nak kuar g jalan2..so, keluarlah kitorang jalan2 tanpa arah tuju..:p

nangis sbb tak puas tdo tengahari..kene kacau ngan ibu..;p

muke badmood

ambik gamba dlm kete adalah WAJIB..;p

i suh rayyan tengok kemre, dia g tengok muke i..-_-"

rayyan tengok bawah la plak..kemre kat depan la anok wei~~

AKHIRNYE!!!

lepas ke hulu ke hilir..petang sudah..nasi lemak breakfast tadi dah habis terbakar..jadi,kami membuat keputusan untuk menambahkan kembali lemak di dalam badan..pekene ayam penyet AP seround~~~kihkih..:p

kiri air coke lemon..kanan white coffee bercincau

A father on his day..;p

rayyan yang lg sehari nak setahun

butter bread


burpppppppppppp!!ALHAMDULILLAH..:D

selesai sudah aktiviti harini..HAPPY FATHER'S DAY to Abah, en berg dan kwn2 yang dah jadi bapak2..:)
Wednesday, June 13, 2012
Monday, June 4, 2012

ahad yang pink

aku ngan en berg je pink..tu pon tudung je pink..baju itam..en berg first time ade baju kale pink..bagi aku kale baju en berg adalah lebih kepada peach..tapi dia tulis kat tag harga tu kale pink..lantak la..janji en berg nampak jambu..kah kah kah.. 

 rayyan tak de baju pink..hehe

rayyan suke over sengih pada masa skarang..kiut la sangat tuh!

rayyan menengokkan saje abi dan ibunye bergamba..ntah ape2 la abi ngan ibu aku ni..katenye mungkin..haha

 tido dari awal masuk jusco sampai kluar jusco..

:)

p/s: tak minat sangat pon kale pink..tapi suka pakai kale pink sebab rasa macam sesuai ngan kale kulit..suke biru tapi biru tak sesuai ngan kulit aku..sekian..

Saturday, June 2, 2012

aktiviti sabtu-family gathering



as usual..kalau namanya gathering..konpem makan2
bukan mudah nak berkumpul beramai-ramai
i heart this saturday