Pages

Friends

Followers

Monday, June 14, 2010

jalan-jalan cari letih

hai2..akak baru sampai bangi..tengah tunggu en berg sampai johho ni..x best nak tido..hati x tenang dek non..

malam jumaat lepas..akak n en berg balik klate..balik umah akak..ade agenda yang perlu diselosaikan..hihu..

sempena beday akak..en berg secara rela mendrive dari JOHHO--KL--GANU--KLATE--KL--JOHHO..

sebelum bertolak..cas energy dulu kat rimbun klasik

en berg dari johho..muke penat

pilot makan kuey teow kungfu

masrum shup n galik bred utk pramugari

flight pesona baru berlepas..kol 12++ tgh malam

lalu terowong..kemre hp i mmg 2.0 megapixel

kitorang hanya berhenti semayang dan rehat seketika kat RnR je..penat+ngantuk x payah cakap la..akak dah tido bangun tido bangun..en berg?memang pilot yang tegar..

dah subohh

sini ialah kemaman,terengganu..pukol 10 lebih..

yezzaaaa..muka masam bucuk x mandi pilot n pramugari

kitorang lalu GANU sebab nak hantar barang member baik en berg, Jang..memang jalan2 betol..


even letih..tapi en berg x akan ingat dia letih bile berborak..tgk la gamba tu

memang en berg orang paling penat di dunia lah minggu ni..tapi bile di lihat dari sudut tepi..sampai je klate..kelihatan macam akak plak yg penat lebih2..hihu..hari sabtu malam ahad akak tdo awal..penat gile babeng dek non..tapi en berg yang memang die hard fan bola..rela bangun kol 2.30 pg till 4.30 pg utk tgk worldcup..ish..ish..(en berg..u ni orang ke plastik?:p)

makan malam kat luar 1 family..mkn kt Mac' De..bukan Mc D..
**menu ade la ala2 Mc D sket..oldtown sket..**

ye..budak kecik ni paling galak malam tu


hari ahad..setelah semua agenda selesai..macam biase..en berg akan ke pasar besar untuk beli jersi..kali ni bukan jersi Man United..tapi jersi musim worldcup plak..layankannnn..:)

pastu kat tepi jalan dekat pasar besar t. merah tu banyak plak orang jual satey 'lok ceng'..en berg x pernah makan rupenye bende ni..rasa dia macam keropok lekor tapi 'lok ceng' ni di bakar..bukan goreng.. benda ni ade kat kelantan je ke?ke kat pantai timur je?

'lok ceng'


kemudian..bertolak la semula kami KLATE--KL dan en berg sambung dari KL--JOHHO..

penat dek nonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..


2 borak-borak:

fabulous.farah said...

lokceng~

muka shahir mcm mi bila tutu mata. senyum pon sama

Madi @ Aed said...

haha..a ah la..