Pages

Friends

Followers

Monday, April 12, 2010

feeling lagi..dan lagi..

baru balik dari ngedate bersama en berg..memang menggunakan masa sepenuhnye dengan aktiviti sampai x prasan bunyi handpon..kepada yang menelepon dan yang msg aku tapi aku x perasan tu..ampun..ampun..


mintak en. T jadi wakil mintak maap..;)

bile en berg dah balik johor..aku rasa sunyi balik la..ni malas kalau jumpe ni..nak kene rasa perasaan sedih sekejap ni..huhu..jiwang 18 karat x abis2..tq en berg!!kerana sudi meletihkan badan drive jawuh2 dan melayan i yg banyak sengih dan songeh ni..:-B


jiwang mode..heh

rindunye!!rindunye!!rindunye!!:p

sebab en berg dah balik johor..aku rasa homesick la sket..tapi skarang dah x rasa homesick sangat..sket2 je..hee..kalau aku homesick ape aku buat?ye..betol la tu..mesti la bukak blog..first2 skali mesti aku bukak blog adik aku..walaupon hanya sekadar blog tapi bile aku baca blog dia aku rasa dekat..tau ape dia buat dan sebagainye..hee..(bukan nak bodek ni ye adikku..ikhlas dari perut dan usus..:))..kalau la mak abah aku wat blog jugak..konpem aku aku x homesick..tapi xde maknenye mak abah aku nak berbelog-belog ni..




**tgh tunggu en berg yg odw balik johor msg ni..dah sampai ke belom..mmmmm..

2 borak-borak:

fabulous.farah said...

ololo..sweetnye..hahaha..sebabtu i update blog 10x sehari..xse wi u rindu..kahahaha

Madi @ Aed said...

haha..vangge la tu!!:p